Κώστας Μπακογιάννης: Σε ποια εκπομπή θα μιλήσει για το γήπεδο του Παναθηναϊκού;

«Δεν γνώριζε τίποτα»: Η απάντηση Μπακογιάννη για το… απαγορευμένο tweet του Ζαραλίκου που έριξε τον λογαριασμό του

Ξανά στο επίκεντρο των σχολιασμών το «φίμωμα» του καλλιτέχνη.

Ακόμα μία φορά τον τελευταίο μήνα, ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, έγινε το επίκεντρο των σχολιασμών στο Twitter, μετά από την περίεργη και χωρίς λόγο αποπομπή του από το Twitter, με τον λογαριασμό του να τιμωρείται και να εξαφανίζεται λίγη ώρα μετά από ένα tweet του που αφορούσε τον δήμαρχο Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη.

Είχε προηγηθεί, στις αρχές Δεκεμβρίου, η διακοπή της παράστασής του στο θέατρο Τζένη Καρέζη, από την τηλεπερσόνα Σάσα Σταμάτη και τους άνδρες της συνοδείας της.

Το επίμαχο tweet έγραφε «Κώστα Μπακογιάννη κι εγώ μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα κι εγώ έκανα ταμείο. Νιώθω», σατιρίζοντας τη ακριβή φιέστα για την αλλαγή του χρόνου που έγινε στο άδειο πάρκινγκ του Λυκαβηττού, με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

«Δεν γνώριζε τίποτα»: Η απάντηση Μπακογιάννη για το… απαγορευμένο tweet του Ζαραλίκου που έριξε τον λογαριασμό του

Μετά την τιμωρία του καλλιτέχνη, χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση ή κάποια εμφανής παραβίαση στους κανονισμούς του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, πλήθος χρηστών κοινοποίησαν το τελευταίο του tweet ζητώντας εξηγήσεις από τον δήμαρχο της Αθήνας.

Κύκλοι του δημάρχου δήλωσαν σε Μέσα ότι ο Κώστας Μπακογιάννης δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το tweet του γνωστού κωμικού. Όσα αναγράφονταν στην ανάρτηση αλλά και πολλά άλλα, στο ίδιο ύφος σάτιρας, υπάρχουν και στο βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Youtube, το οποίο υπάρχει ακόμα κανονικά στην πλατφόρμα.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.