Σε καθεστώς προστασίας ο Κώστας Βαξεβάνης μετά την καταγγελία περί συμβολαίου θανάτου

«Ελπίζω να γίνει σοφότερος»: Το tweet-μαχαιριά του Κώστα Βαξεβάνη για τον Αντώνη Σαμαρά που νοσεί με covid (Pic)

«Μας χωρίζει άβυσσος»...

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο αντρών μπορούν να χαρακτηριστούν στην καλύτερη των περιπτώσεων… «εχθρικές». Άλλωστε, δεν πέρασε και πολύς καιρός από τότε που οι δυο τους έλυναν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, με την ένταση να χτυπάει κόκκινο.

Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον εκδότη και δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Θυμίζουμε πως ο πρώτος είχε μηνύσει τον δεύτερο για ένα retweet που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, καθώς είχε αναπαράγει την παρακάτω εικόνα:

«Ελπίζω να γίνει σοφότερος»: Το tweet-μαχαιριά του Κώστα Βαξεβάνη για τον Αντώνη Σαμαρά που νοσεί με covid (Pic)

Το δικαστήριο τότε είχε καταδικάσει τον Κώστα Βαξεβάνη σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή, ωστόσο θεώρησε πως δεν υπήρχε συκοφαντική δυσφήμηση του κ. Σαμαρά, αλλά απλή εξύβριση.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, το γραφείο Τύπου του πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας γνωστοποίησε πως ο άλλοτε πρωθυπουργός νοσεί με κορωνοϊό, τονίζοντας πως είναι πλήρως εμβολιασμένος και πως τηρούνται το έπακρο τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο εκδότης της εφημερίδας Documento, λοιπόν, θέλησε, σε μια πολύ όμορφη κίνηση, να ευχηθεί μέσω των social media ταχεία ανάρρωση στον κ. Σαμαρά, φροντίζοντας όμως να το κάνει με τον… δικό του τρόπο. Έγραψε σχετικά:

«Περαστικά στον Αν. Σαμαρά. Μπορεί να μας χωρίζει άβυσσος, μπορεί να με έχει διώξει με μένος ασύμβατο με τη Δημοκρατία, αλλά η ζωή είναι δικαίωμα και βρίσκεται πάνω απ αυτό που εκφράζουν οι άνθρωποι. Του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και η περιπέτειά του να τον κάνει σοφότερο».

Δείτε παρακάτω το σχετικό tweet:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.