Ποια Τουρκία; Η δημοσιογράφος που έβαλε τον Μπογδάνο στη θέση του…

«Μας το είπες μετεκλογικά»: Το tweet-καρφί στο μάτι της κυβέρνησης από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τον ρατσισμό (Pic)

Συνεχίζονται τα όργανα...

Είναι μία, λίγο-πολύ, γνωστή ιστορία: ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποφάσισε στις τελευταίες εθνικές εκλογές να «κατέβει» με την Νέα Δημοκρατία αφήνοντας (προς ώρας) τη δημοσιογραφία, και εξελέγη με χαρακτηριστική άνεση βουλευτής.

Μετά από μία σχεδόν διετία στην οποία ήρθε ουκ ολίγες φορές σε αντιπαράθεση με το ίδιο του το κόμμα, εν τέλει διεγράφη, με απόφαση του πρωθυπουργού, τον Οκτώβρη του 2021 από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ μετά την εμφυλιοπολεμική ομιλία του από το βήμα της Βουλής («Μεγαλύτερος εχθρός από τους Τούρκους είναι οι Κομμουνιστές»).

Παρά το γεγονός πως ο κ. Μπογδάνος είχε δηλώσει τότε πως το κυβερνών κόμμα θα συνεχίσει να έχει την στήριξή του, δεν είναι λίγες οι φορές που βρέθηκε έκτοτε «απέναντι» από τις θέσεις της πρώην… ομάδας του.

Αυτό συνέβη γι’ ακόμα μία φορά σήμερα, καθώς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter έψεξε το «Κοινωνία χωρίς ρατσισμό, κοινωνία με μέλλον» του υπουργείου Δικαιοσύνης, στο οποίο απεικονίζεται μία χαμογελαστή κοπέλα που φοράει μαντήλα

Έγραψε σχετικά στα social media ο Μπογδάνος:

«Θα μείνω σε ό,τι μάθαμε στο πανεπιστήμιο στο μάθημα της σημειολογίας: Όταν αναγράφεις «κοινωνία με μέλλον» και μας δείχνεις μια γελαστή μαντηλοφόρα με υψωμένη γροθιά, μας λες ότι έτσι θες το μέλλον. (Και μας το είπες μόνο μετεκλογικά, όμως αυτό αφορά άλλα γνωστικά αντικείμενα.)»

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό tweet, το οποίο έγινε viral και συζητήθηκε εντόνως:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.