Ιωάννα Τούνη | Μετά τον νέο σάλο αποκαλύπτει το όνομα του άνδρα που διέρρευσε το βίvτεό της (Vid)

Ιωάννα Τούνη | Μετά τον νέο σάλο αποκαλύπτει το όνομα του άνδρα που διέρρευσε το βίvτεό της (Vid)

Λέει για πρώτη φορά το όνομά του.

Το τελευταίο 24ωρο τα social media βοούν με την υπόθεση του βιασμού μιας 24χρονης κοπέλας σε ένα πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Μέσα στην όλη υπόθεση ενεπλάκη και το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση και πως στη δικογραφία δεν αναφέρεται πουθενά το όνομά του. Παρόλα αυτά, διακινείται διαρκώς ως είδηση ότι είχε κάποια συμμετοχή, όπως και ότι αυτός διέρρευσε πριν 2 χρόνια το ακατάλληλο βίvτεο της Ιωάννας Τούνη.

Η Τούνη, που ακολουθεί τον Φιντιρίκο στο Instagram και έχουν φιλική σχέση ανήρτησε μια σειρά από stories για να διαλευκάνει την υπόθεση ως προς το σκέλος που την αφορά.

Σε αυτά, η Τούνη αρνείται την οποιαδήποτε συμμετοχή του Φιντιρίκου στη διαρροή του βίντεο της και για πρώτη φορά κατονομάζει δημόσια τον άνθρωπο που ευθύνεται γι’ αυτό. Μάλιστα, εξηγεί ότι δεν το είχε κάνει τόσο καιρό γιατί δεν είχε αποδείξεις και δεν ήθελε να μπει φυλακή για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Αυτός που διέρρευσε το δικό μου revenge p*rn video δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, όπως ψευδώς γράφτηκε παντού… Αυτός που διέρρευσε το βίντεο δεν ήταν ο Φιντιρίκος, αλλά ο Μ. Κ. και είναι ένα όνομα που λέω για πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια κι αυτό γιατί δε θέλω να αποδοθεί ευθύνη για κάτι τόσο μεγάλο σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο».

Δείτε στο βίντεο το όνομα του ανθρώπου που η Τούνη κατηγορεί για τη συγκεκριμένη διαρροή:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.