«Στο κύκλωμα εμπλέκονται αθλητές και παίκτες ριάλιτι»: Aποκαλύψεις-βόμβα στην υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη (Vid)

«Στο κύκλωμα εμπλέκονται αθλητές και παίκτες ριάλιτι»: Aποκαλύψεις-βόμβα στην υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη (Vid)

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει.

Τεράστιος σάλος έχει δημιουργηθεί μετά την καταγγελία μίας κοπέλας 24 ετών ότι ναρκώθηκε και βιάστηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η νεαρή κοπέλα έκανε την καταγγελία στις 2 Ιανουαρίου ωστόσο η υπόθεση έγινε γνωστή πριν λίγα 24ωρα και πάλι μέσω των κοινωνικών δικτυών.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται επιχειρηματίες, μάλιστα ένας εξ αυτών κλήθηκε από τον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η υπόθση, όπως και εκείνη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έγινε γνωστή μέσω από λογαριασμό στο instagram.

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, που έκανε τις αποκαλύψεις, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Όπως είπε στο κύκλωμα εμπλέκονται αθλητες αλλά και παίκτες ριάλιτι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την υπόθεση έχει υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενο κύκλωμα μαστροπείας.

«Με ενημερώνουν κορίτσια ότι οι εν λόγω κύριοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλούσαν μέχρι και χθες το βράδυ κορίτσια σε πάρτι που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. τα ονόματα που έχω συλλέξει, για τα οποία είμαι σίγουρος για τους έξι από αυτούς, είναι από διάφορους χώρους.

Υπάρχουν μέσα άτομα που ανήκουν στον αθλητισμό και την πυγμαχία, άτομα που έγιναν διάσημα μέσα από τα reality, προφανώς το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα να το στηρίξουν όλο αυτό» σημείωσε ο Ηλία Γκιώνης.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στη διάψευση και μήνυση του Δημήτρη Φιντιρίκου, τονίζοντας: «Εγώ ενημερώθηκα για αυτή τη μήνυση από τα μέσα. Δε μου έχει παραδοθεί ακόμη. Φαντάζομαι υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη. Αν και εφόσον λάβω κάποια έγγραφα θα ενημερώσω το κοινό. Εγώ δεν κρύβομαι. Προφανώς αφού το αυτόφωρο κρατάει δυο μέρες, φρόντισα να είμαι κάπου προφυλαγμένος.

Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το αυτόφωρο. Το κυριότερο που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου. Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου. Δε φοβάμαι και θα το αποδείξω. Για μένα αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει με μένα και τον κόσμο. Ξεκινάει από την κοπέλα που βιάστηκε και για όλα τα υπόλοιπα θύματα που με εμπιστεύτηκαν».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.