Τροχαίο Παντελίδη | Το αστρονομικό ποσό που ζητούν από την οικογένεια Αρναούτη - Κυριάκου (Vid)

Τροχαίο Παντελίδη | Το αστρονομικό ποσό που ζητούν από την οικογένεια Αρναούτη – Κυριάκου (Vid)

Ξεκινά η δίκη για το τροχαίο που σόκαρε την Ελλάδα.

Έξι χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δημοφιλής τραγουδιστής ξέφυγε από την πορεία του και οδήγησε στον θάνατο τον Παντελή Παντελίδη.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Μαζί με τον τραγουδιστή στο αυτοκίνητο ήταν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου που τραυματίστηκαν, με την πρώτη να έχει σοβαρά τραύματα.

Η δίκη για το πολυσυζητημένο τροχαίο ξεκινάει στις 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realnews», όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η πλευρά της Μίνας Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ από την εταιρεία που ασφάλισε το αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης. Το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια.

Η δεύτερη συνεπιβάτιδα, Φρόσω Κυριάκου αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ. «Ακόμα και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα του δολοφόνου», ισχυρίζεται στην αγωγή της.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ακόμη και σήμερα επιμένει ότι ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε το μοιραίο τζιπ. Η πλευρά του δημοφιλούς τραγουδιστή τονίζει ότι η Φρόσω Κυριάκου ήταν η οδηγός έχοντας καταθέσει αγωγή κατά της κοπέλας όπου ζητά 600.000 ευρώ, αλλά και κατά της ασφαλιστικής, οι οποίες θα εκδικαστούν επίσης την προσεχή Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.