«Υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας και μου πρότεινε να...»: Όσα υποστήριξε ο 27χρονος Β. Λ. για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα (Vid)

«Υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας και μου πρότεινε να…»: Όσα υποστήριξε ο 27χρονος Β. Λ. για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα (Vid)

Υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.

Αρνείται το βιασμό της 24χρονης Γεωργίας και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας ο 27χρονος γόνος επιχειρηματικής οικογένειας. «Βγήκαμε στον διάδρομο μαζί με τον Κ. Π και την είδαμε να βγαίνει από το ασανσέρ μπροστά μας» υποστήριξε ο νεαρός στους αστυνομικούς.

«Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί» συνέχισε ο νεαρός στην κατάθεσή του.

«Πήγαμε λοιπόν μαζί στο δωμάτιο ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε να φιλιόμαστε έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλη τη διάρκεια της ερωτικής μας συνεύρεσης» πρόσθεσε ο νεαρός.

 

Ο 27χρονος Β.Λ υποστηρίζει ότι τις κοπέλες που ήταν στο πάρτι, που ήταν η Γεωργία και η φίλη της είχε προσκαλέσει ο Μάνος που ήταν και ο διοργανωτής.

«Στις 12:30 ο Μ. Π μας ρώτησε αν μπορεί να έρθει με κάποιους δικούς του φίλους και συγκεκριμένα έναν φίλο με κάποια κορίτσια. Αργότερα γύρω στις 2:00 ο Μάνος μας είπε ότι άλλες δυο φίλες επιθυμούσαν να έρθουν στο ξενοδοχείο, οι οποίες ήρθαν μετά από λίγη ώρα» κατέθεσε ο νεαρός στις αρχές.

Ο αδερφός του Β. Λ υποστήριξε ότι είχε παρατηρήσει ότι ο αδερφός του είχε έρθει κοντά με τη Γεωργία στο πάρτι. Μάλιστα είπε ότι οι δυο τους αργότερα αποχώρησαν από το δωμάτιο ενώ όπως είπε την επόμενη ημέρα το πρωί, ο Β. Λ του παραδέχτηκε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 24χρονη η οποία και κοιμόταν στο δωμάτιό του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.