Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Το σχόλιο για το βίντεο της Ιωάννας Τούνη που πρέπει να διαβάσεις

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Το σχόλιο για το βίντεο της Ιωάννας Τούνη που πρέπει να διαβάσεις

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σχολίασε τη δοκιμασία της Ιωάννας Τούνη.

Στο επίκεντρο συζητήσεων αλλά και κριτικής βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη. Η ξανθιά σελέμπριτι πριν λίγα 24ωρα μίλησε δημόσια για το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει χωρίς τη θέλησή της από προσωπικές της στιγμές.

Μέσα στα κλάματα η Ιωάννα Τούνη εξήγησε στον κόσμο πώς βρέθηκε χωρίς τη θέλησή της σε αυτή την περιπέτεια. Αναφέρει μάλιστα ότι δέχεται δεκάδες αισχρά μηνύματα όλον αυτόν τον καιρό για τη ζωή της.

Το βίντεο της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολές σε λίγες μόνο ημέρες. Ένα κύμα συμπαράστασης της Ιωάννας Τούνη ξεσηκώθηκε σε όλο το διαδίκτυο. Δημόσια πρόσωπα, δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί εξέφρασαν την συμπαράστασή τους προς την ξανθιά σελέμπριτι.

Ανάμεσά τους και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης που έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο πρώην βουλευτής ανέφερε:

«Την Ιωάννα Τούνη δεν την γνώριζα, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Τώρα πλέον την ξέρω, ως μία γυναίκα που αντιμετωπίζει με παραδειγματικό θάρρος και αξιοπρέπεια, μία τέτοια δοκιμασία που σε φέρνει σε αμηχανία, στην καλύτερη περίπτωση. Ή στην χειρότερη περίπτωση σε οδηγεί σε αυτοκτονία, οπως στην περίπτωση της Λίνας Κοεμτζή στη Θεσσαλονίκη.

Όσο δεν υπάρχει ισχυρό θεσμικό πλαίσιο άμεσης και ολοκληρωτικής προστασίας, το “φιλοθεάμον κοινό” θα διψά για σάρκα και αίμα (αίμα ναι, όχι σπέρμα) και τα αρπακτικά της ενημέρωσης θα νιώθουν “υποχρεωμένα” να του τα προσφέρουν.

Η καθεμία και ο καθένας έχει τη δύναμη να νικήσει τον φόβο.

Με την Τούνη λοιπόν και με την κάθε Τούνη, και τώρα και πάντα, από εδώ μέχρι την άκρη του κόσμου.»

Την Ιωάννα Τούνη δεν την γνώριζα, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Τώρα πλέον την ξέρω, ως μία γυναίκα που…

Geplaatst door Gabriel Sakellaridis op Zaterdag 11 juli 2020

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.