«Επικό άδειασμα Μητσοτάκη»: Η ανάρτηση με νόημα της Έλενας Ακρίτα που έγινε viral (Pic)

«Τούνη, Κοψιάλης»: Αυτό είναι το τελευταίο post της Έλενας Ακρίτα που έφερε το μπαν από το Facebook (Pic)

Ακόμα μία φορά που η δημοσιογράφος «τιμωρείται» από το Facebook.

Ένα ακόμα μπαν από τα social media και πιο συγκεκριμένα από το Facebook δέχτηκε το προφίλ της συγγραφέα και δημοσιογράφου, Έλενας Ακρίτα, μετά από την ανάρτησή της, στην οποία είχε ανεβάσει μεταξύ άλλων το τελευταίο της άρθρο με θέμα την Ιωάννα Τούνη και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, σε γνωστό σάιτ με το oποίο συνεργάζεται.

Την είδηση έφερε στο φως ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε επίσης «φάει» μπαν από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ύστερα από αναφορές για μία πολιτική του ανάρτηση.

To ποστ του καλλιτέχνη ανέφερε «Σημερινη Ελενα εξαιρετικη Της μπαναραν παλι το προφιλ Διαδωστε» και περιείχε λινκ για το άρθρο της Έλενας Ακρίτα με τίτλο «Τούνη Κοψιάλης Η αξία της παρκετέζας».

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το προφίλ της δημοσιογράφου δέχτηκε το μπαν μετά από μαζικές αναφορές ή έγινε αυτόματα από τον αλγόριθμο του Facebook που λογόκρινε την ανάρτησή της.

Θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος έχει και στο παρελθόν δεχτεί αντίστοιχη τιμωρία και για λίγο καιρό αναγκαζόταν να μεταφέρει μηνύματα στο κοινό της και τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον λογαριασμό της μητέρας της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.