Νεκρός σε τροχαίο ο 31 ετών ηθοποιός Πάνος Νάτσης - Πρωταγωνιστούσε στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Νεκρός σε τροχαίο ο 31 ετών ηθοποιός Πάνος Νάτσης – Πρωταγωνιστούσε στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Οι πρώτες πληροφορίες.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε στις 06:30 το πρωινό του Σαββάτου ο 31 ετών ηθοποιός Πάνος Νάτσης που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών.

Το θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ηθοποιός συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Όπως έγινε γνωστό, μερικές ώρες πριν γιόρταζε τα γενέθλια της καλής του φίλης και συναδέλφου Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, σε πάρτι που είχε διοργανωθεί στο σπίτι της.

 

«Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζίδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ και στο θέατρο ΗΒΗ… Αδύνατον να δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο. Πόσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε. Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, αλλά και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες» που αναμένεται να δούμε στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 και τις οποίας τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.

Ευρέως γνωστός έγινε μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», ενώ συμμετείχε και στην κωμική σειρά του ALPHA «Αστέρας Ραχούλας».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.