Ποια Τουρκία; Η δημοσιογράφος που έβαλε τον Μπογδάνο στη θέση του…

«Διασυρθήκατε!»: Ο Μπογδάνος «έσφαξε» την κυβέρνηση μέσα στην Βουλή και το twitter τον… αποθέωσε! (Vid)

Έγινε ένας μικρός χαμός...

Το Σαββατοκύριακο που «τρέχει» είναι ένα από τα πιο σημαντικά σε πολιτικό επίπεδο, καθώς συζητείται (και θ’ ακολουθήσει φυσικά ψηφοφορία) η πρόταση δυσπιστίας κατά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά το φιάσκο διαχείρισης της κακοκαιρίας «Ελπίδα» στη χώρα μας.

Στις σημερινές ομιλίες συμπεριλαμβανόταν και αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Ως γνωστόν, ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ διεγράφη, με απόφαση του πρωθυπουργού, τον Οκτώβρη του 2021 από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ μετά την εμφυλιοπολεμική ομιλία του από το βήμα της Βουλής («Μεγαλύτερος εχθρός από τους Τούρκους είναι οι Κομμουνιστές»).

Έκτοτε, ο Μπογδάνος «επιτίθεται» συχνά-πυκνά στην κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής, κάτι που προκαλεί πολλές φορές… αμηχανία στο κυβερνών κόμμα που μέχρι πρότινος τον είχε στους κόλπους της.

Σήμερα, ωστόσο, και με αφορμή την πρόταση μομφής, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσφαξε πραγματικά με το βαμβάκι (ή όχι και τόσο κομψά…) την Νέα Δημοκρατία για τον τρόπο με τον οποίο (δεν) αντέδρασε στην «Ελπίδα», με αποτέλεσμα πάρα πολλοί συμπολίτες μας να ταλαιπωρηθούν σε τεράστιο βαθμό.

Ανάμεσα στ’ άλλα, ο Μπογδάνος- αφού επετέθη, κλασικά, και στον ΣΥΡΙΖΑ- έκανε λόγο για «διασυρμό της κυβέρνησης», για «ετσιθελικό και όχι επιτελικό κράτος», όπως επίσης και για «Μεγάλη απογοήτευση πολλών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας».

Οι σκληρές εκφράσεις του ανεξάρτητου βουλευτή και το σφυροκόπημα κατά της πρώην… ομάδας του, εκτιμήθηκαν δεόντως απ’ ό,τι φαίνεται στο twitter, εκεί που κάτω από το ποστάρισμα του Μπογδάνου για την ομιλία του υπήρχαν αποκλειστικά και μόνο αποθεωτικά σχόλια-κάτι πρωτοφανές, ιδίως για τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Δείτε παρακάτω τα όσα είπε στην Βουλή σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.