Τροχαίο Πάνου Νάτση | Η σύντροφός του κλήθηκε για αναγνώριση - Θα παντρεύονταν μέσα στο 2022 (Pics)

Τροχαίο Πάνου Νάτση | Η σύντροφός του κλήθηκε για αναγνώριση – Θα παντρεύονταν μέσα στο 2022 (Pics)

Η συγκλονιστική ανάρτηση καλού φίλου του ηθοποιού.

Απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα των 31 ετών ηθοποιό Πάνο Νάτση εξακολουθεί να αναζητά η Τροχαία, την ώρα που ο καλλιτεχνικός κόσμος παραμένει «παγωμένος» με το ξαφνικό νέο της απώλειας ενός τόσο νέου ανθρώπου και πολλά υποσχόμενου καλλιτέχνη.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος ενώ το κινητό του τηλέφωνο είχε γίνει θρύψαλα.

Οι αναρτήσεις φίλων και συναδέλφων δίνουν και παίρνουν, με τραγική φιγούρα την σύντροφό του, η οποία σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ήταν το πρόσωπο που κλήθηκε αμέσως μετά το τροχαίο για αναγνώριση του θύματος.

Ο λόγος για τη μουσικό Διονυσία Γεωργιάδου, με την οποία ο ηθοποιός ήταν πολλά χρόνια ζευγάρι. Οι δυο τους ετοιμάζονταν να συγκατοικήσουν και να παντρευτούν μέσα στο 2022.

Ο Λευτέρης Πανταζής, στενός φίλος και συνεργάτης της κοπέλας, είπε χαρακτηριστικά:

«Την πήρα τηλέφωνο τη Διονυσία και έκλαιγε. Η Διονυσία είναι ένα κορίτσι που τραγουδάει και παίζει ραδιόφωνο. Είναι φίλη μου, έρχεται σπίτι μου. Πριν από τέσσερις ημέρες, η Διονυσία βρισκόταν στο σπίτι μου και τον πήραμε τηλέφωνο τον Πάνο. Τον είχα γνωρίσει και κάναμε λίγη παρέα λόγω της Διονυσίας. Ετοιμάζονταν να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι και μέσα στο 2022 θα παντρεύονταν. Ήταν χάλια. Την είχαν φωνάξει για αναγνώριση, ήταν στο νοσοκομείο. Την πήρα τηλέφωνο να δω τι συμβαίνει. Μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο. Δε μπορούσε να μιλήσει από τους λυγμούς και τα κλάματα. Κρίμα…».

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο στενός φίλος του αδικοχαμένου ηθοποιού Στέργιος Λυμπέρης, ο οποίος αναρτώντας μία φωτογραφία του ζευγαριού ανέφερε: «Εύχομαι μια μέρα να βρω την αγάπη που είχε ο Πάνος για τη Διονυσία και αντίστροφα. Αυτό μόνο».

Τροχαίο Πάνου Νάτση | Η σύντροφός του κλήθηκε για αναγνώριση - Θα παντρεύονταν μέσα στο 2022 (Pics)

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση τον αποχαιρέτησε στα social media με έναν ιδιαίτερο τρόπο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.