Ακρίτα εναντίον δημοσιογράφου για το σποτ Λούλη: «Η μεγαλύτερη ανοησία εκτοξεύθηκε από την κυρία αυτή»

Έλενα Ακρίτα: Το αιχμηρό σχόλιο της για τα ροζ βίντεο με τα οποία ο Φουρθιώτης απειλεί τη ΝΔ (Pic)

Η ξεκάθαρη άποψη της δημοσιογράφου για τις απειλές του υπόδικου παρουσιαστή.

Mία ανάρτηση σχετική με το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη, έκανε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα στο οποίο σχολίασε τη στάση που πρέπει να κρατήσει η κοινωνία όσον αφορά το θέμα του πρωτοσέλιδου πως υπάρχουν ροζ βίντεο πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας τα οποία και θα δημοσιοποιήσει.

Η Έλενα Ακρίτα ήταν ξεκάθαρη πως αν το περιεχόμενο των βίντεο δε δείχνει παράνομες σεξουαλικές πράξεις (πχ ανήλικοι, θύματα trafficking) τότε η δημοσιοποίησή του διώκεται ποινικά και δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν το τι κάνει ο κάθε ενήλικας που συναίνεσε στο βίντεο. Μάλιστα τόνισε ότι πρέπει να είμαστε στο πλευρό των εκβιαζόμενων σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου ανέφερε αναλυτικά:

«Κάτι για τα ροζ βίντεο με τα οποία απειλεί ΝΔκρατες πολιτικούς ο Φουρθιωτης.
Αν η πράξη και η βιντεοσκόπηση της πραγματοποιήθηκαν εν γνώσει των συναινούντων ενηλίκων, το θέμα αφορά μόνο τους συμμετέχοντες και κανέναν άλλο. Δεν αποτελεί πολιτικό σκάνδαλο και θα σταθούμε αντίθετοι στην δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων του οποιουδήποτε.
Εάν μάλιστα το υλικό είναι ‘παρανόμως κτηθέν’ τότε, η δημοσιοποίηση του διώκεται ποινικά. Και ο Φουρθιωτης θα κληθεί να καταθέσει πως τα βίντεο αυτά βρέθηκαν στην κατοχή του.
Αυτό που ενδιαφέρει την κοινή γνώμη ειναι αν υπάρχουν παράνομες σεξουαλικές (πχ ανήλικοι, θύματα trafficking) ή οικονομικές συναλλαγές με στελέχη της ΝΔ.
Αν δεν υπάρχουν, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν από μας τι κάνουν οι άνθρωποι στο κρεββάτι τους.
Διότι είναι άλλο το πολιτικό σκάνδαλο κι άλλο οι κρεμασμένες στα μανταλάκια σωβρακοφανέλες που συντηρούν την ηδονοβλεπτική περιέργεια και τον κιτρινισμό του κοινού.
Εκεί εμείς θα σταθούμε απέναντι στον Φουρθιωτη και στον κάθε Φουρθιωτη και αταλάντευτα στο πλευρό των εκβιαζόμενων πολιτικών προσώπων.
Για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε δηλαδή.
Και για να μην γίνουμε ακούσιοι ή εκούσιοι συνένοχοι ενός υπόδικου συμπολίτη μας.»

Έλενα Ακρίτα: Το αιχμηρό σχόλιο της για τα ροζ βίντεο με τα οποία ο Φουρθιώτης απειλεί τη ΝΔ (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.