Προκαλεί ο Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα του λόγια στην ανακοίνωση της προφυλάκισής του (Vid)

Πέτρος Φιλιππίδης | Αυτή είναι η κατάστασή του έναν μήνα πριν τη δίκη

Τι υποστήριζει ο δικηγόρος του.

Στις 18 Μαρτίου θα ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Ο ηθοποιός απολογήθηκε το καλοκαίρι και προφυλακίστηκε στην Τρίπολη με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ηθοποιός έναν περίπου μήνα πριν τη δίκη του μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη σημείωσε ότι ο πελάτης του κατηγορείται για έναν βιασμό ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει μερίδα δικαστών που επηρεάζεται από το κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη είναι σε δεινή οικονομική θέση με περιουσιακά στοιχεία του ηθοποιού να κινδυνεύουν με πλειστηριασμό.

«Ο κατηγορούμενος ξέρει αν είναι αθώος ή όχι, δεν προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του. Είναι αθώος και επειδή πλησιάζουμε στην τελική ευθεία θα σας πω γιατί τόσο καιρό δεν το έλεγα. Ο κύριος Φιλιππίδης και πρέπει να το μάθει ο κόσμος, γιατί η κοινή γνώμη για να έχει μια σωστή αντίληψη, πρέπει να είναι καλά πληροφορημένος», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

«Ο κύριος Φιλιππίδης κατηγορείται για ένα βιασμό, όλες οι υπόλοιπές πράξεις είναι απόπειρες κι αυτός ο ένας βιασμός και πρέπει να το ξέρει ο κόσμος, δεν μπορεί να μην λέει από την πρώτη στιγμή και θα πρέπει να φτάσει στον ανακριτική και να πει «μου το θύμισε ένας φίλος μου» συμπλήρωσε ο ποινικολόγος.

«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μια μερίδα δικαστών, η οποία επηρεάζεται πάρα πολύ από το κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία. Εάν ήταν ένας άλλος άνθρωπος στη θέση του Φιλιππίδη, που δεν ήταν στη δημοσιότητα, θα τον είχαν αφήσει ελεύθερο χωρίς κανέναν περιορισμό», είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει πως είναι «θύμα εκδίκησης», κάτι που υποστήριξε και κατά την απολογία του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.