Συγκλονίζει η Γεωργία Μπίκα: «Υπάρχει και δεύτερος βιασμός, εξίσου οδυνηρός...» (Pic)

Συγκλονίζει η Γεωργία Μπίκα: «Υπάρχει και δεύτερος βιασμός, εξίσου οδυνηρός…» (Pic)

Η 24χρονη «ξεσπά» και ραγίζει καρδιές.

Είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων, καθώς το όνομά της εμπλέκεται- και δυστυχώς με την ίδια στο ρόλο της «πρωταγωνίστριας»- σε μια υπόθεση βιασμού, η οποία ερευνάται ήδη από τις Αρχές και άπαντες περιμένουμε το τι θ’ αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Ο λόγος φυσικά για την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία μιλώντας προσφάτως στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο εξιστόρησε το τι έγινε εκείνο το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και προέβη σε καταγγελίες.

Σήμερα το κορίτσι με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προχώρησε σε μία νέα κατάθεση ψυχής, συγκλονίζοντας (και ευχαριστώντας παράλληλα) τους πάντες με τα όσα έγραψε, καθώς κάνει λόγο για «δεύτερο βιασμό».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Γεωργία στα social media:

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια.

Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσετε».

Δείτε παρακάτω και την χαρακτηριστική φωτογραφία από το story που «ανέβασε»:

Συγκλονίζει η Γεωργία Μπίκα: «Υπάρχει και δεύτερος βιασμός, εξίσου οδυνηρός...» (Pic)

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.