Καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος | Αυτή είναι η ποινή του

Καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος | Αυτή είναι η ποινή του

Τι αναφέρει η απόφαση.

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε στον πρώην συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη, Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής κατηγορήθηκε επειδή ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές χωρίς τη συναίνεση της πρώην συντρόφου του που τον κατήγγειλε.

Στον Στάθη Παναγιωτόπουλο επιβλήθηκε επίσης 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Επίσης του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα της πλευράς της 30χρονης παθούσας για αναβάθμιση σε κακουργηματικές κατηγορίες, δεν έγινε δεκτό. Επιπρόσθετα, ο γνωστός παρουσιαστής θα τεθεί υπό επίβλεψη κοινωνικού λειτουργού.

Η υπόθεση ήταν σε δικαστική εκκρεμότητα εδώ και χρόνια και όταν μαθεύτηκε μέσα από το κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Ο παρουσιαστής παύθηκε σχεδόν αμέσως από τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του να είναι μουδιασμένοι με όσα είχαν συμβεί. Άπαντες βεβαίως αναρωτήθηκαν αν και κατά πόσο η παρέα από τη Θεσσαλονίκη γνώριζε όσα είχε κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο Γιώργος Δαλούκας, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ανέφερε ότι ο πελάτης του «δεν απέβλεπε στη βλάβη της μηνύτριας. Ο φωτογραφίες δεν έδειχναν πρόσωπο. Αλλά και από την επεξεργασία των βίντεο, το πρόσωπο της μηνύτριας είναι απροσδιόριστο και δεν φαίνεται πουθενά».

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση του δικαστηρίου γιατί ήταν η μεγαλύτερη δυνατή ποινή που επέβαλε το πλημμελειοδικείο», δήλωσε βγαίνοντας από το δικαστήριο η συνήγορος της 30χρονης και συνέχισε: «Ουδέποτε ο κατηγορούμενος έδειξε την μετάνοια του ούτε αποκατέστησε την 30χρονη».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.