Στην αντεπίθεση ο Τριανταφυλλόπουλος | Βίντεο-ντοκουμέντο με την Γεωργία Μπίκα σε κακή κατάσταση έξω από το ξενοδοχείο (Vid)

Στην αντεπίθεση ο Τριανταφυλλόπουλος | Βίντεο-ντοκουμέντο με την Γεωργία Μπίκα σε κακή κατάσταση έξω από το ξενοδοχείο (Vid)

Από τη βραδιά που η ίδια καταγγέλλει πως βιάστηκε.

Συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, μετά την αλλαγή του χρόνου έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Μιλώντας μερικά 24ωρα αργότερα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αποκάλυψε ότι εκείνη τη νύχτα έφυγε από το ξενοδοχείο αφού είχε πιει ένα ποτό στη σουίτα αλλά δεν ήταν σε θέση να θυμηθεί που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα είχαν ρίξει κάτι στο ποτό της.

Η ιστοσελίδα zougla.gr δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο από εκείνο το βράδυ.

Σε αυτό φαίνεται καθαρά ότι η Γεωργία Μπίκα δεν ήταν σε θέση να πάρει το αυτοκίνητό της. Αφού δεν έχει καταφέρει να βρει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της, προσπαθεί να επιστρέψει στο ξενοδοχείο ώστε να βρει έναν τρόπο να περάσει ασφαλώς τη νύχτα, όπως άλλωστε είπε και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η εικόνα του βίντεο μιλάει από μόνη της. Η νεαρή κοπέλα είναι φανερά σε κακή κατάσταση καθώς παραπατάει και κάνει «οκτάρια».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.