Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η εκτίμηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου που ρίχνει φως στο μεγάλο μυστήριο

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η εκτίμηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου που ρίχνει φως στο μεγάλο μυστήριο

Τι υποστηρίζουν οι γιατροί για τις πιθανότητες τριών παρόμοιων περιστατικών.

Aναπάντητα ερωτήματα, σκοτεινές εικασίες και αστρονομικά μικρές πιθανότητες να έχουν συμβεί όλα με τον ίδιο τρόπο αφήνουν ανοιχτά οι αρχές και οι ειδικοί που εξετάζουν την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Μετά τα τρία παρόμοια περιστατικά, τον θάνατο της τετράχρονης Μαλένας το 2019, τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας τον Μάρτιο του 2021 και τον τελευταίο θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022 στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» ενώ δε βρισκόταν υπό επιτήρηση των γιατρών, έχουν οδηγήσει τις αρχές στο να εξετάζουν όλα τα πιθανά και ακραία σενάρια για τις αιτίες που ίσως συνδέουν τους τρεις θανάτους.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο αστυνομικός ρεπόρτερ στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και στο «ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, αφού ανέφερε τις λεπτομέρειες αυτών των τριών περιστατικών συμπλήρωσε τι εκτιμούν οι γιατροί για τις πιθανότητες να έχουν συμβεί όλα τα περιστατικά με ίδιο παθολογικό αίτιο.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος, οι γιατροί εκτιμούν πως η πιθανότητα να έχουν φύγει από τη ζωή και τα 3 παιδιά με κοινό παθολογικό αίτιο είναι εξαιρετικά σπάνια, μόλις 1 στο δισεκατομμύριο.

Η ιατροδικαστική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων να αναμένονται να δείξουν εάν υπάρχουν παθολογικά αίτια, παρότι μπορεί να καθυστερήσουν ακόμα και έναν μήνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.