«Εκκρεμεί μια συνάντηση με τον πρόεδρο Κυριάκο»: Ο Δημήτρης Καμπουράκης έτοιμος να περάσει στην «απέναντι όχθη»...

«Εκκρεμεί μια συνάντηση με τον πρόεδρο Κυριάκο»: Ο Δημήτρης Καμπουράκης έτοιμος να περάσει στην «απέναντι όχθη»…

Την προηγούμενη φορά δεν είχε γίνει, τώρα όμως όλα δείχνουν πως είμαστε μια ανάσα μακριά.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα δημοσιογραφικά πρόσωπα της χώρας τα τελευταία (πάρα) πολλά χρόνια. Οι απόψεις του και οι τοποθετήσεις του αρκετές φορές προκαλούν έντονες αντιδράσεις, με τους «υπέρμαχους» και τους «πολέμιούς» του να… μαλώνουν στα social media μέχρι τελικής πτώσεως. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καμπουράκη, που φέτος τον βλέπουμε στο «Σαββατοκύριακο παρέα» του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος με τις σαφείς πολιτικές προτιμήσεις έχει εμπλακεί σε ουκ ολίγα σενάρια περί ενεργούς εμπλοκής του στην πολιτική, όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ιδιαίτερα δε κατά τις εκλογές του καλοκαιριού του 2019 θεωρείτο δεδομένο πως θα «κατέβει» με την Νέα Δημοκρατία, όμως εν τέλει ο Καμπουράκης δεν αποφάσισε να περάσει στην… απέναντι όχθη του ποταμού.

Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται πως είναι δεδομένο πως θα βρεθεί στο ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, «Προφανώς τώρα το ξανασκέφτηκε και μάλλον έχει καταλήξει να συμμετάσχει στο νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο. Εκκρεμεί μία συνάντηση με τον πρόεδρο Κυριάκο, για να επισημοποιηθεί ο… γάμος. Πάντως, ήδη στα Χανιά άρχισε να συζητείται (και μάλιστα έντονα στο παρασκήνιο) η συγκεκριμένη προοπτική που έχει να κάνει με την υποψηφιότητά του».

Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, θα επιβεβαιωθεί το χρονικό μιας προαναγγελθείσας πολιτικής σύμπλευσης, με τον Δημήτρης Καμπουράκη να μπαίνει στον πολιτικό στίβο, θέτοντας υποψηφιότητα με την Νέα Δημοκρατία στα Χανιά.

Όσο για το πότε θα επισημοποιηθεί η συμφωνία;

Υπομονή μερικούς μήνες…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.