Δημοσίευσε το «γλοιώδες» μήνυμά του: Η Ακρίτα δίκασε τον Μένιο Φουρθιώτη σε live μετάδοση (Pics)

Δημοσίευσε το «γλοιώδες» μήνυμά του: Η Ακρίτα δίκασε τον Μένιο Φουρθιώτη σε live μετάδοση (Pics)

Μίλησε με φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Μία σκληρή τοποθέτηση του Μένιου Φουρθιώτη για την Έλενα Ακρίτα στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει νέος διαδικτυακός «πόλεμος» των δυο τους, με τη δεύτερη να αστράφτει και να βροντά με… φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Ο Μένιος έκανε λόγο για «τελειωμένη επαγγελματική ζωή» της ηθοποιού και σεναριογράφου, ενώ υποστήριξε πως κάποτε ήταν καλός για εκείνη όταν η ίδια «του έδινε συνέντευξη στα ‘Αποκαλυπτικά’».

Έλενα Ακρίτα: Το αιχμηρό σχόλιο της για τα ροζ βίντεο με τα οποία ο Φουρθιώτης απειλεί τη ΝΔ (Pic)

Ιδού όσα έγραψε ο Φουρθιώτης και αναδημοσίευση η ίδια η Ακρίτα:

Δημοσίευσε το «γλοιώδες» μήνυμά του: Η Ακρίτα δίκασε τον Μένιο Φουρθιώτη σε live μετάδοση (Pics)

Η απάντησή της δεν άργησε να έρθει, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έδωσε συνέντευξη στον Φουρθιώτη ούτε και «πάτησε ποτέ το πόδι της στο πλατό του».

«Ροζ βίντεο είχε αναγγείλει ο Φουρθιώτης κι επειδή έγραψα ότι στην δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων θα με βρει απέναντι, του χάλασα τη σούπα και δεν μπόρεσε να τα δημοσιεύσει. Για να τελειώνουμε.

Αυτά τα αστειάκια φίλε όχι σε μένα. Εμένα δεν με κρατάς με τίποτα γιατί δεν μοιάζω με τα φιλαράκια σου τους ΝΔκράτες υπουργούς. Ούτε σε ξέρω, ούτε σε είδα, ούτε φιλάκια, sms και καρδούλες, ούτε καν στον ίδιο χώρο έχουμε βρεθεί ποτέ. Στο μέσεντζερ έλαβα πριν χρόνια αυτό το γλοιώδες μήνυμα στο οποίο δεν απάντησα καν. Όσο για τα λεφτά που κέρδισα και κερδίζω από το επάγγελμα μου και τα βιβλία μου, δουλειά δική μου -και του κράτους που μας φορολογεί- και κανενός άλλου.

Έλενα Ακρίτα | Τελείωσε τον Σάκη Ρουβά με 5 λέξεις…

Ήρεμα λοιπόν μαζί μου γιατί εγώ δεν είμαι Γεραπετρίτης και Καραγκούνης και δεν αστειεύομαι. Που θα με πιάσεις στο στόμα σου εσύ ο εκβιαστής υπόδικος με τα εκατό κακουργήματα στην πλάτη. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι αλλά που να το ξέρεις εσύ χωμένος στον ίδιο βούρκο με τα κολλητάρια σου.
Και μην αρχίσετε μερικοί πάλι τα ‘μα γιατί ασχολείσαι’, είναι πάγια αρχή μου παρόμοια φαινόμενα να τα πνίγω στην κούνια τους».

«Ποτέ δεν πάτησα το πόδι μου στο πλατό του και εννοείται ποτέ δεν του έδωσα συνέντευξη. Αν έλεγε αλήθεια θα είχε βγάλει το σχετικό βίντεο. Δεν το βγάζει γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει», συνέχισε η Ακρίτα σε σχόλιό της κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να δημοσιεύσει και ένα… ολόγλυκο μήνυμα του Μένιου Φουρθιώτη το οποίο η ίδια χαρακτήρισε ως «γλοιώδες» και το οποίο είχε λάβει στις 29 Απριλίου του 2019.

Όπως είπε η Ακρίτα, δεν απάντησε ποτέ στο εν λόγω μήνυμα, ενώ όπως προδίδει και το σχετικό ντοκουμέντο δεν το είχε καν δεχτεί στα εισερχόμενά της, παρά το άφησε στα… αιτήματα μηνυμάτων.

Δείτε όσα της έγραφε ο Μένιος:

Δημοσίευσε το «γλοιώδες» μήνυμά του: Η Ακρίτα δίκασε τον Μένιο Φουρθιώτη σε live μετάδοση (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.