Στοιχείο-κλειδί: Τι δείχνει το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα στο 6 μηνών παιδί της οικογένειας της Πάτρας

Υπόθεση Πάτρας | Nέα ανατροπή με τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας (Vid)

Πότε αναμένονται.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα έρχονται στο φως. Το γεγονός ότι την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον το τμήμα ανθρωποκτονιών έχει πυροδοτήσει πλήθος σεναρίων.

Το βράδυ της Δευτέρας κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση ότι σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ο θάνατος του κοριτσιού ήταν εγκληματική ενέργεια. Οι εξετάσεις του 9χρονου κοριτσιού που έφυγε τελευταίο από τη ζωή, αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση, ωστόσο η σχετική είδηση διαψεύστηκε λίγο αργότερα από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «T-Live» οι τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού αναμένεται να καθυστερήσουν.

Όπως είπε η δημοσιογράφος του ALPHA, Ηρώ Καριοφύλλη, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας θα καθυστερήσουν τουλάχιστον έναν μήνα. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, τα δείγματα πρόκειται να αποσταλούν σε εργαστήρια του εξωτερικού.

Ο κύριος όγκος των εξετάσεων αυτών δεν θα γίνει στην Ελλάδα, επειδή το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που κάνει την έρευνα, έχει «παραγγείλει» να γίνουν περαιτέρω από τις τοξικολογικές εξετάσεις, δηλαδή πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.

Όλη αυτή η διαδικασία για τις τοξικολογικές εξετάσεις του τελευταίου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη είναι αρκετά χρονοβόρα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.