Βασίλης Λαμπρόπουλος | Νέες αποκαλύψεις-βόμβα για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Βασίλης Λαμπρόπουλος | Νέες αποκαλύψεις-βόμβα για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Οι μαρτυρίες των γιατρών δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση-θρίλερ.

Από τη στιγμή που η 9χρονη Τζωρτζίνα Δασκαλάκη έχασε τη ζωή της δίχως να υπάρχει ιατρική εξήγηση και άνοιξαν και οι υποθέσεις της Ίριδας και της Μαλένας, είναι λογικό πως θα έρθουν στην επιφάνεια στοιχεία που αφορούν στις τρεις παράξενες περιπτώσεις, τα οποία θα έρχονται και σε σύγκρουση με τους ισχυρισμούς των δύο γονιών και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, έχει γεννήσει πολλές απορίες, αλλά και κατηγορίες.

«Γι’ αυτό ενεπλάκη το ανθρωποκτονιών»: Το στοιχείο-κλειδί του Βασίλη Λαμπρόπουλου που διαψεύδει κατηγορηματικά τον βασικό ισχυρισμό της μάνας της Πάτρας (Vid)

Μια απ’ αυτές προέρχεται από τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η 3χρονη Μαλένα, το πρώτο από τα τρία κοριτσάκια που πέθαναν. Σύμφωνα με τη μητέρα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, το ασθενοφόρο έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση στο σπίτι της και χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Το «Live News» στο Mega, όμως, φιλοξένησε δηλώσεις των γιατρών που ρίχνουν την ευθύνη στην ίδια, τονίζοντας ότι το παιδί έφτασε στα χέρια τους μελανιασμένο, κάτι που σημαίνει ότι είχε περάσει ώρα από τη στιγμή που έχασε τις αισθήσεις τoυ, μέχρι που έγινε η κλήση στο ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, αλγεινή εντύπωση προξενεί το ότι λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, η μητέρα ζητούσε συμβουλές για την τέλεια σούπα σε ένα γκρουπ που βρίσκεται στο Facebook, ενώ πριν μερικά 24ωρα είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως λίγες εβδομάδες μετά το θάνατο της Μαλένας ζητούσε tips για καφέ και ταβέρνες σε ένα ταξίδι που θα έκαναν με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.