Νέα αποκάλυψη-βόμβα για την υπόθεση της Πάτρας | Eίχε δολοφονηθεί η γιαγιά της Ρούλας Πισπιρίγκου (Vid)

Νέα αποκάλυψη-βόμβα για την υπόθεση της Πάτρας | Eίχε δολοφονηθεί η γιαγιά της Ρούλας Πισπιρίγκου (Vid)

Ο εν αποστρατεία Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Ρουγκάλας δηλώνει πεπεισμένος πως η ευθύνη των τριών θανάτων ανήκει στη μητέρα των παιδιών.

Πριν λίγα 24ωρα ο κ. Χρήστος Ρουγκάλας, Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, είχε πει δημόσια πως η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των 3 νεκρών παιδιών στην Πάτρα, είναι υπεύθυνη για τον θάνατό τους.

Εκείνη ζήτησε να του κάνει μήνυση, όμως ο κ. Ρουγκάλας με νέες του δηλώσεις επιμένει στον ισχυρισμό του και υποστήριξε στο «Πρωινό» και την Κέλλυ Χεινοπώρου ότι παίρνει πάνω του τη νομική ευθύνη.

«Δε γίνεται να φεύγουν 3 παιδιά έτσι», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή για να ενισχύσει την πεποίθησή του πως η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρει ευθύνη απόλυτη για τον θάνατο των παιδιών της. Ανέφερε κιόλας ότι δε γίνεται μετά τον πρώτο θάνατο να γίνεται έρανος για τα έξοδα της κηδείας και δύο μήνες μετά ο πατέρας να έχει αγοράσει μηχανή.

Βασίλης Λαμπρόπουλος | Νέες αποκαλύψεις-βόμβα για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Εκεί όμως που σόκαρε ακόμα και την Φαίη Σκορδά, είναι όταν αποκάλυψε πως ο παππούς της κ. Πισπιρίγκου είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και γιαγιά της. «Την έπνιξε σε παραλία με τα ίδια του τα χέρια», είπε ο ίδιος.

«Να μας εξηγήσουν τα της ταφής της σπιτονοικοκυράς, ποιο το ανέλαβε, ποιος πλήρωσε τα έξοδα, αν πληρώνουν ενοίκιο στο σπίτι που μένουν. Είναι πολλά τα ερωτήματα. Πώς έγιναν οι θάνατοι των τριών παιδιών μέσα σε αργίες. Αν θα κληθώ για τη μήνυση που λέτε ότι θα καταθέσουν, θα απαντήσω.

Σημασία έχει για μένα είναι να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν.Αναφέρομαι στους γείτονες, στους συγγενείς. Εδώ λένε τελείως διαφορετικά πράγματα. Να μας εξηγήσουν οι γονείς. Έχει κάνει ανάρτηση η Ρούλα ευχαριστώντας τους ντελιβεράδες που έκαναν έρανο για την ταφή του ενός εκ των παιδιών και δύο μήνες μετά ο άντρας ανεβάζει φωτογραφίες “είμαι πολύ χαρούμενος με τη μηχανή που αγόρασα”. Δεν είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν;

Όλα αυτά αν τα μαζέψεις και τα βάλεις κάτω ένα ένα, συν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών που κάποια στιγμή θα βγουν, θα δώσουν τις απαντήσεις. Απλά εγώ, βγήκα μπροστά και εξέφρασα ότι είμαι πεπεισμένος ότι η μητέρα είναι ένοχη. Όπως το έγραψα, είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για τον θάνατο και των τριών παιδιών. Δεν γίνεται τρία παιδιά να φεύγουν.

Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της στην πλαζ της Πάτρας το ’64. Ήταν στρατιώτης, πήρε άδεια εξόδου, είχαν ήδη ένα παιδί και την έπνιξε στην πλαζ και το παιδί τους μετά, όταν παντρεύτηκε και έκανε παιδί, έδωσε το όνομα της μητέρας του στη Ρούλα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση, αλλά επειδή με ρωτήσατε περί της οικογένειας.

Χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να κηδέψουν το ένα από τα παιδιά και αγοράζουμε μηχανή. Δεν ξέρω, γιατί ήταν και σε διάσταση κατά διαστήματα. Ας οριστεί ένας ψυχολόγος να κάνει πραγματογνωμοσύνη και να τα βρει», σχολίασε.

Ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας, μίλησε για όσα ειπώθηκαν στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ξεκαθαρίζοντας πως όσα είπε για τον φόνο της μητέρας του ισχύουν, ωστόσο ο ίδιος έχει συγχωρέσει τον πατέρα του και τον έχει στο πλευρό του μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.