Φωτογραφία-γροθιά στο στομάχι: Σοβαρό τροχαίο για τον 17χρονο γιο του Μιχάλη Ιατρόπουλου (Pic)

Φωτογραφία-γροθιά στο στομάχι: Σοβαρό τροχαίο για τον 17χρονο γιο του Μιχάλη Ιατρόπουλου (Pic)

«Κάποιος ανεγκέφαλος πήγε να κόψει το νήμα της ζωής του γιου μου...».

Μία ανάρτηση που τρόμαξε τους φίλους και ακόλουθούς του έκανε ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αφορούσε το τροχαίο ατύχημα το οποίο παραλίγο να κοστίσει τη ζωή στον υιό του Αλέξανδρο.

Ο πρώην παίκτης της «Φάρμας» ανάρτησε μία φωτογραφία του νεαρού γιου πάνω σε κρεβάτι νοσοκομείου, με το ένα του πόδι σπασμένο. Στη λεζάντα μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το κράνος σώζει ζωές, από το οποίο συμπεραίνουμε ότι ο νεαρός Αλέξανδρος ήταν οδηγός σε μηχανή την ώρα που συνέβη το ατύχημά του.

Ο ηθοποιός έγραψε για το ατύχημα του γιου του:

«Σήμερα κάποιος ανεγκεφαλος οδηγός πήγε έστω κατά λάθος να κόψει τό νήμα τής ζωής του γιού μου Αλεξανδρου εν ώρα εργασίας και κατ επέκταση και τής δικής μου. Ευχαριστω την Παναγία πού είναι ζωντανός παρά την μαραθώνια ταλαιπωρία για μήνες πού έχουμε μπροστά μας και παρακαλώ θερμά όλους τούς απρόσεκτους οδηγούς να σέβονται τά παιδιά μας γιατί δεν φυτρωσανε αλλά τά έχουμε μεγαλώσει με αίμα αγωνίες και πάνω από όλα με αγάπη . Η βλακεία είναι ανίκητη αλλά έχω το φάρμακο…Υ.Γ Το κράνος σώζει ζωές».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.