35 λεπτά φρίκης | Νέα αποκάλυψη-βόμβα Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

35 λεπτά φρίκης | Νέα αποκάλυψη-βόμβα Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Λεπτομέρειες που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Στοιχεία που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης φέρνει στο φως ο έγκριτος δημοσιογράφος του Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας που απασχολεί την επικαιρότητα εδώ και περίπου δύο μήνες. Ο δημοσιογράφος περιέγραψε το πόρισμα γιατρών που είχε στα χέρια του, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε διαφορά 35 λεπτών από τη στιγμή που πέθανε το 2ο παιδί μέχρι τη στιγμή που ενημερώθηκαν οι γιατροί.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος απάντησε σε όλες τις αιτιάσεις προς το ρεπορτάζ του, ιδίως όσον αφορά στην αίτηση διαζυγίου από τον πατέρα προς τη μητέρα, τονίζοντας ότι δεν είχε γίνει εγγράφως, αλλά στο διάστημα των δύο θανάτων και της ανακοπής της Τζωρτζίνας, η επικοινωνία τους ήταν με δικηγόρους.

«Η διαφορά της ώρας είναι αξιοσημείωτη. Είναι μεγάλη η διαφορά ώρας στην περιγραφή της μητέρας. Αρχικά, η μητέρα και ο πατέρας είχαν υμνήσει το νοσοκομείο και τώρα εμφανίζουν ενστάσεις για αδράνειες κτλ. Τώρα εμφανίζονται και άλλες διαφορές σε σχέση με τα επίσημα έγγραφα του νοσοκομείου. Από το πόρισμα που βλέπουμε, οι γιατροί σημειώνουν ότι “όταν κλήθηκαν οι γιατροί, είναι βέβαιο πως το παιδί ήταν νεκρό.

Η μητέρα που ήξερε ΚΑΡΠΑ, δεν το κούνησε. Το παιδί είχε μυδρίαση που επέρχεται μετά από 1.5-2 λεπτά τουλάχιστον και ήταν αειτονικό, δηλαδή χωρίς αναπνοή, χωρίς έκπτυξη θώρακα”. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανασηκώνεται ο θώρακας, δηλαδή δεν έμπαινε αέρας στα πνευμόνια. Το είδαμε και στην πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και στο θάνατό της, ότι όλοι οι γιατροί ειδοποιήθηκαν καθυστερημένα.

Τον τελευταίο καιρό συλλέγουμε απόψεις ιατρών. Πλέον, έμπειροι καρδιοχειρουργοί και παιδοκαρδιοχειρουργοί, αναφέρουν ιδιαίτερα για το θάνατο της Ίριδας και μας λένε για την αγενεσία φλεβοκόμβου που διαγνώστηκε. Μας λένε ρητά ότι το εύρημα αυτό δεν υπάρχει. Ζήτημα είναι να υπάρχουν 3-4 θνησιγενή περιστατικά παγκοσμίως την τελευταία 50ετία. Δεν έχει αναφερθεί κανένα τέτοιο συμβάν στην Ελλάδα.

Πάμε σε ένα άλλο σημαντικό ζήτημα. Στις 6 Μαρτίου του 2021 ο σύζυγος φεύγει από το σπίτι λόγω προστριβών. Στις 21 Μαρτίου η Ίριδα βρίσκεται νεκρή στην κούνια της. Στις 6 Απριλίου 2021 ο σύζυγος μεταβαίνει σε δικηγορικό γραφείο στην Πάτρα και ζητά να προχωρήσει η αίτηση διαζυγίου. Μερικές ημέρες πριν είχε πεθάνει η Ίριδα.

Άρα για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, υπήρχαν πολλές εντάσεις που δεν τις περιόρισε ο θάνατος του μωρού. Ο δικηγόρος του επικοινωνεί με δικηγόρους της άλλης πλευράς στις 7 Απριλίου του 2021 και στις 8 Απριλίου του 2021 εισάγεται η Τζωρτζίνα με σπασμούς και στις 11 Απριλίου παθαίνει την ανακοπή με τους γιατρούς να λένε ότι υπήρξε νωθρή ειδοποίηση», είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός συντάκτης.

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στη συνέχεια, παρουσιάστηκε η κατάθεση της μητέρας για τον θάνατο της Ίριδας, όπου αναφέρει ότι στις 16:30 της ημέρας που πέθανε, της χορήγησε η νοσοκόμα ένα φάρμακο. Στις 16:40 η Ίριδα έβγαλε ένα βρόγχο και έμεινε με τα μάτια της μισάνοιχτα. Ο πατέρας υποστηρίζει ότι έτρεξε άμεσα να ενημερώσει τις νοσοκόμες. Όμως το ιατρικό προσωπικό έχει καταγράψει πως η ενημέρωση έγινε στις 17:15, δηλαδή 35 λεπτά αργότερα.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.