Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη | Θύμα του δράστη δημοσίευσε σοκαριστικό απειλητικό μήνυμα που της είχε στείλει (Pic)

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη | Θύμα του δράστη δημοσίευσε σοκαριστικό απειλητικό μήνυμα που της είχε στείλει (Pic)

Ο 42χρονος πυγμάχος είχε παρελθόν κακοποιητικών συμπεριφορών.

Ακόμη μία γυναικοκτονία συνταράσσει την ελληνική κοινωνία. Το βράδυ της Τετάρτης ο 42χρονος πυγμάχος Λεοντής Βορριάς μπούκαρε στο μαγαζί που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του στη Θεσσαλονίκη, την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 41χρονη Βίκυ διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου και κατέληξε αργά το βράδυ. Το θύμα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκε και η 20χρονη κόρη της.

Όπως φαίνεται όμως ο αυτόχειρας πυγμάχος είχε παρελθόν κακοποιητικών συμπεριφορών προς τις συντρόφους του.

Το πρωί της Πέμπτης μία πρώην σύντροφός του δημοσίευσε το απειλητικό μήνυμα που της είχε στείλει. «Δε θα κοιτάξω να σε ψάξω η Χίος είναι μικρή και κάποια στιγμή θα βρεθούμε. Δεν ξέρω για το πηγάδι που λες αν είναι μεγάλο αλλά απ’ ότι ξέρω το λιμάνι είναι 9 μέτρα» έγραψε ο αυτόχειρας τον Ιούνιο του 2018.

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησε και φίλος άλλης πρώην συντρόφου του πυγμάχου. Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Κομνηνός, η φίλη του είχε σχέση με τον πυγμάχο τρία χρόνια. Είχε κάνει μάλιστα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Είχαν καταλήξει στα δικαστήρια, ενώ ανέφερε ότι την απειλούσε. Ο φίλος της πρώην του πυγμάχου σημείωσε ότι υπήρξε κοπέλα που αναγκάστηκε να πάει στην Αμερική για να ξεφύγει από την κακοποιητική συμπεριφορά του πυγμάχου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.