Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας | Ο πατέρας «απαντά» με βίντεο μέσα από το νοσοκομείο (Vid)

Φωτογραφία της νεκρής Μαλένας δίνει απαντήσεις | Tο σοκαριστικό πρωτοσέλιδο που στοχοποιεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Pic)

Τι υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μια φωτογραφία της μικρής Μαλένας και της Ίριδας, των δύο πρώτων από τις τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη που έχασαν τη ζωή τους φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Μπαμ», που κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδό της για σημάδια ασφυξίας και για ένα εύρημα στο μάγουλό της που δεν είχε καταγραφεί.

35 λεπτά φρίκης | Νέα αποκάλυψη-βόμβα Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Η Μαλένα πέθανε πρώτη, σε μια περίοδο που τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι γονείς της είχαν χωρίσει και είχε παρθεί απόφαση για διαζύγιο από την πλευρά του πατέρα, στις 13 Απριλίου του 2019. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια, όμως μετά και τους θανάτους των δύο κοριτσιών, της Ίριδας, λίγες ημέρες αργότερα, και της Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022, επανεξετάζονται όλες οι περιπτώσεις.

Σε αυτή τη φωτογραφία και τις υπόνοιες που αφήνονται, η μητέρα των τριών κοριτσιών υποστηρίζει ότι η κοκκινίλα στο μάγουλο της Μαλένας οφείλεται σε ατοπική δερματίτιδα που την είχε από μωρό. Ως προς τα χείλη της Ίριδας που για κάποιους είναι σημάδι ασφυξίας, η μητέρα υποστηρίζει ότι είναι ένα πρόβλημα που απέκτησε από την πιπίλα και τα σάλια, με την παιδίατρο να τους δίνει ειδική κρέμα γι΄αυτό.

Φωτογραφία της νεκρής Μαλένας δίνει απαντήσεις | Tο σοκαριστικό πρωτοσέλιδο που στοχοποιεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.