Η Νικολούλη της το «έβγαλε»: «Ήμασταν 2 μέρες χωρισμένοι - Τώρα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον»

Η Νικολούλη της το «έβγαλε»: «Ήμασταν 2 μέρες χωρισμένοι – Τώρα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον»

Τι απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη.

Στην Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής μίλησε η μητέρα των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθαναν μέσα σε λίγα χρόνια από ανεξήγητα περιστατικά στην Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αυτήν τη φορά δε βγήκε σε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία αλλά μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη για όσα κατηγορείται, για το σύνδρομο Μινχάουζεν εξ αντιπροσώπου αλλά και τον λόγο που δε συνέχισε σε ψυχίατρο παρότι αυτό την είχαν συμβουλέψει από το νοσοκομείο.

«Ρούλα, ρώτησες αν υπάρχουν κάμερες στο Καραμανδάνειο, στο μονόκλινο που ήσασταν;», ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία απάντησε άμεσα:

«Πρώτον δεν ήταν μονόκλινο, να τα ξεκαθαρίζουμε ένα – ένα. Εγώ είχα άλλα δύο κρεβάτια δίπλα, αλλά λόγω covid δεν είχαν βάλει άλλα παιδάκια. Ήμουν μόνη και κατέβαινα να πάρω φαγητό. Ρώτησα αν έχει κάμερες επειδή ήταν κι άλλη μαμά εδώ και γύρω γύρω τσιγγάνοι και γύφτοι και φοβόμουν. Να δούμε ποιος μπαίνει… Γιατί είχα laptop και tablet για την Τζωρτζίνα».

Στην ερώτηση γιατί δεν συμβουλεύτηκε ψυχίατρο η μητέρα των κοριτσιών απάντησε: «Πραγματικά, μου έρχεται γέλιο με αυτό το πράγμα. Πήγα. Ξέρεις τι με ρώταγε; Αν βλέπω φωτιές και αν βλέπω ανθρώπους με κόκκινα μάτια. Μου έλεγε κάτι περίεργα πράγματα εξωπραγματικά».

Για το αν ήταν χωρισμένοι με τον σύζυγό της η Ρούλα Πισπιρίγκου επίσης απάντησε άμεσα: «Ναι ισχύει. Δύο μέρες χωρισμένοι. Φυσικά και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Έχω την υποστήριξη από τον άνδρα μου και αυτός τη δική μου».

Ότα δε ερωτήθηκε για το σύνδρομο Μινχάουζεν η μητέρα των άτυχων κοριτσιών δήλωσε: «Δεν ισχύει σε εμάς σε καμία περίπτωση. Αυτό, απ’ ότι κατάλαβα, είναι ότι προκαλείς κάτι για να σε λυπούνται. Προκάλεσα καρκίνο; Δε γίνεται! Να προκάλεσα στο μωρό την καρδιά του; Τώρα στην Τζωρτζίνα που προσπαθούν να το ρίξουν εκεί; Θεωρώ ότι θα το έβρισκαν από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι τα πάντα ανιχνεύονται».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.