Συνελήφθη ο τράπερ Light μετά την προσαγωγή του για τις φωτογραφίες με τα όπλα - Ναρκωτικά και σφαίρες στην κατοχή του (Vid)

Μήνυση κατά Light | Κατηγορείται ότι δίερρευσε το βίντεο του Lamanif με την «αφέντρα» – Η απάντησή του (Vid)

Στη δικαιοσύνη θα λυθεί η κόντρα μεταξύ των τράπερ.

Τη δικαστική οδό έχει πάρει το σίριαλ της κόντρας μεταξύ των ράπερ Lamanif και Light, με τον πρώτο και την πρώην σύντροφό του να μηνύουν τον δεύτερο για διαρροή στο διαδίκτυο βίvτεο με προσωπικές στιγμές του πρώτου, αλλά και απειλές για μαχαιρώματα που έκανε γνωστές ο τράπερ Light.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σουρέλη στην εφημερίδα Real News, ο Light απέστειλε εγγράφως τις εξηγήσεις του ύστερα από τη μήνυση του Lamanif για συκοφαντική δυσφήμιση και της πρώην συντρόφου του για διαρροή προσωπικού της βίντεο στο διαδίκτυο.

«Αγνοώ με ποια συλλογιστική και με ποια στοιχεία οδηγήθηκε στην πεποίθηση ότι εγώ ήμουν αυτός που διέρρευσε το βίντεο. Θέλω, απλώς, να τονίσω ότι ουδέποτε θα προέβαινα σε μια τέτοια πράξη, μόνο και μόνο για να προβάλω τις ερωτικές προτιμήσεις κάποιου. Οι κατηγορίες σε βάρος μου περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων και απορρήτου είναι εντελώς αβάσιμες. Δεν είχα καμία σχέση με την καταγραφή του βίντεο, την αποθήκευσή του ή την παράνομη ανάρτησή του.

Με δική της πρωτοβουλία μου παρέδωσε το βίντεο στο οποίο η ίδια συμμετείχε, γύρισαν από κοινού με τον Μανιφάβα (Lamanif), αποθήκευσε στον σκληρό της δίσκο και διέρρευσε, ενδεχομένως λόγω της απογοήτευσής της για την απόσταση που είχε πάρει ο Μανιφάβας από αυτή.

Την πίεσα να έρθει να μου πει κάτι για το οποίο δε θα μπορούσα να γνωρίζω; Την πίεσα να μου δώσει το εν λόγω υλικό, όταν η ίδια επιλέγει σε ιδιωτική μας συνομιλία να το χαρακτηρίσει “φιλέτο”», ανέφερε στις έγγραφες εξηγήσεις του ο Light.

Από την πλευρά της η 30χρονη κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο αναφέρει:

«Ο Light μου ζητούσε επίμονα να του δώσω ένα βίvτεο με ερ@τικό περιεχόμενο από τη συvεύρεσή μου με τον Lamanif για δική του μόνο θέαση. Εγώ, όπως ήταν φυσικό, στην αρχή αρνήθηκα, αλλά, δυστυχώς τελικά, λόγω και της παιδικής μας φιλίας, υπέκυψα και του το παραχώρησα, με την αυστηρή, όμως, σύσταση να μην δημοσιευθεί περαιτέρω.

Όπως, όμως, διαπίστωσα εκ των υστέρων, ο εν λόγω παιδικός μου φίλος δεν έπραξε αυτό που του ζήτησα και είτε ο ίδιος, είτε μέσω γνωστών του το ανήρτησε στο διαδίκτυο, συνοδευόμενο με ανάρμοστα σχόλια, χωρίς την άδειά μου».

Τότε, μάλιστα, ο Light είχε αναρτήσει βίvτεο στο οποίο χλεύαζε τον Lamanif για το συγκεκριμένο υλικό…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.