Υπόθεση Πάτρας | Τα 3 σοκαριστικά βίντεο της Πισπιρίγκου που ανατρέπουν τα δεδομένα (Vid)

Υπόθεση Πάτρας | Τα 3 σοκαριστικά βίντεο της Πισπιρίγκου που ανατρέπουν τα δεδομένα (Vid)

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε την αποκάλυψη.

Οι δύο γονείς της Πάτρας, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης που είδαν τις δύο κόρες τους να πεθαίνουν σε διάστημα λίγων εβδομάδων και την τρίτη να παθαίνει πρώτα εγκεφαλικό και μετά από σχεδόν 3 χρόνια να αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, έχουν αποφασίσει να μη μιλάνε πολύ.

Μέχρι στιγμής τηλεοπτικά έχουν δώσει μόνο μία συνέντευξη, στον Γιώργο Σόμπολο και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Από αυτή τη συνέντευξη βγήκαν αρκετά συμπεράσματα.

«Πρόδωσε» τη λύση του μυστηρίου με 2 λέξεις: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε αυτό που όλοι περίμεναν να ακούσουν για την υπόθεση της Πάτρας

Στη σημερινή εκπομπή ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά σε ένα νέο στοιχείο, τρία βίντεο της Τζωρτζίνας από τις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο που έχει στην κατοχή της η μητέρα της, η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο δημοσιογράφος δεν είχε το δικαίωμα να τα δείξει γιατί αποτελούν στοιχεία μιας υπόθεσης που ερευνάται και ποινικά, αλλά καθώς του τα έδειξε η μητέρα, περιέγραψε τι δείχνουν πάνω κάτω.

Όπως ανέφερε, και στα τρία βίντεο η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγράφει διαρκώς το μόνιτορ και τις αντιδράσεις της κόρης της. Στο πιο μεγάλο σε διάρκεια βίντεο, οι παλμοί της Τζωρτζίνας πέφτουν και διακρίνεται η μητέρα της να της τοποθετεί μάσκα οξυγόνου, στη συνέχεια ακούγεται να καλεί τους γιατρούς και αυτοί καταφτάνουν μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Αυτά τα βίντεο μπορεί και να προσφέρουν νέα στοιχεία και κατευθύνσεις στην αστυνομική έρευνα εν όψει και της ολοκλήρωσης του πρώτου κύκλου καταθέσεων στις επόμενες 10 ημέρες. Πρόκειται για καταθέσεις που θα δώσουν οι γιατροί που είχαν ασχοληθεί με την 9χρονη. Παράλληλα, αναμένεται η ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα συσχετιστούν με τις ιστολογικές και θα συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση.

Ο Γιώργος Σόμπολος ανέφερε ότι αυτά τα βίιντεο τα είχε τραβήξει η μητέρα, καθώς της το είχε ζητήσει ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου, σε μια περίοδο που η Τζωρτζίνα δεν είχε κάνει αυτά τα καρδιακά επεισόδια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.