Γεωργία Μπίκα | Εμφανίστηκε στο instagram και το κύμα συμπαράστασης είναι τεράστιο (Pics)

Υπόθεση Γεωργίας Μπίκα: Δεν υπήρξε ομαδικός βιασμός σύμφωνα με την ανακρίτρια

Ακόμη μία ανατροπή στην υπόθεση.

Από πολλές ανατροπές έχει χαρακτηριστεί η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από παρέα νεαρών το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Η πλευρά της κοπέλας υποστήριξε ότι ναρκώθηκε με το «χάπι του βιασμού» και ήταν σε κάκιστη κατάσταση την επόμενη μέρα όταν τη βρήκε το αφέντικό της. Ωστόσο όπως προκύπτει από την πλευρά της ανακρίτριας δεν στοιχειοθετείτε ομαδικός βιασμός στη σουίτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα protothema.gr κομβικό ρόλο στην υπόθεση και στην απόφαση της ανακρίτριας έπαιξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που βγήκαν καθαρά.

Δεν βρέθηκε δηλαδή το λεγόμενο «χάπι του βιασμού» στα ούρα της 24χρονης. Ακόμη σημαντικές για την έκβαση ήταν και δύο καταθέσεις, ενός υπαλλήλου της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και ενός υπαλλήλου σεκιούριτι, που φαίνεται να λένε ότι είδαν την κοπέλα να επιστρέφει στο πάρτυ της σουίτας 401, του 4ου ορόφου.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι στην πλευρά της 24χρονης κοπέλας επικρατεί απογοήτευση. Όπως επισημαίνεται μάλιστα ο δικηγόρος της ετοιμάζει αναφορά με 20 αναπάντητα ερωτήματα για παραβάσεις τόσο της Αστυνομίας όσο και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για την υπόθεση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο νομικός εκπρόσωπος της 24χρονης, το ερωτηματολόγιο θα σταλεί στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.