Υπόθεση Πάτρας | Νέο στοιχείο-φωτιά για τον θάνατο των τριών παιδιών Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη (Vid)

Υπόθεση Πάτρας | Νέο στοιχείο-φωτιά για τον θάνατο των τριών παιδιών Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη (Vid)

Μια λεπτομέρεια από την ιατροδικαστική εξέταση που δείχνει πολλά στις Aρχές.

Μια νέα πληροφορία που μπορεί να επιβεβαιώνει κάποιες υποθέσεις ή να δημιουργεί ένα νέο σενάριο για το τι μπορεί να συνέβη στα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα που πέθαναν σε διάστημα τριών ετών από αδιευκρίνιστα αίτια φέρνει στο φως η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής αποκάλυψε πως υπάρχει μία αναφορά στην ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας, της πρώτης κόρης που πέθανε, η οποία ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως.

Υπόθεση Πάτρας | Τα 3 σοκαριστικά βίντεο της Πισπιρίγκου που ανατρέπουν τα δεδομένα (Vid)

Ο Γιώργος Λιάγκας προλόγισε το θέμα αφήνοντας υπόνοια για ένδειξη δολοφονίας, χωρίς όμως να το αναφέρει ρητά. «Σήμερα θα κάνουμε μια μεγάλη αποκάλυψη, ένα πράγμα που για πρώτη φορά ακούγεται στην ιστορία θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, δεν ξέρω τώρα πώς να το πούμε, γιατί δεν έχει αποδειχτεί αν είναι δολοφονία ή όχι. Όλοι φανταζόμαστε και εικάζουμε πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Η σημείωση στην οποία αναφέρθηκε η δημοσιογράφος, κάνει λόγο για εκτεταμένη κενοτοποιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων. Αυτό σημαίνει ότι τα τρία κορίτσια είχαν μια αλλοίωση στα κύτταρα των νεφρών η οποία μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη οξυγόνου. Στην Ίριδα μάλιστα, οι ιατροδικαστές είδαν αλλοιώσεις από ανοξυγοναιμία.

Γι΄αυτό και ζητείται να εξεταστούν και πάλι οι εκθέσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.