«Πήγαν στο γραφείο τελετών και ζήτησαν να κρύψουν τα σημάδια του παιδιού»: Απασφάλισε ο Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

«Πήγαν στο γραφείο τελετών και ζήτησαν να κρύψουν τα σημάδια του παιδιού»: Απασφάλισε ο Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε μερικές πολύ σοβαρές δηλώσεις για την υπόθεση της Πάτρας.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, έχει από την πρώτη στιγμή σπεύσει να συνδράμει σε επίπεδο ενημέρωσης και κατεύθυνσης ως προς την υπόθεση με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα και αρκετές από τις δημόσιες τοποθετήσεις του, έχουν χαρίσει πολύτιμες πληροφορίες στις εκπομπές. Παράλληλα, έχει σχηματίσει ένα παζλ για όσους παρακολουθούν εξ αποστάσεως αυτή την υπόθεση.

Κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ. Κατερινόπουλος εκτίμησε πως σύντομα θα έχουν βρει οι Αρχές τους δράστες ή τον δράστη, ενώ ταυτόχρονα έθεσε ένα σοβαρό ερώτημα σχετικά με ένα από τα κορίτσια -όχι τη Μαλένα- που είχε μώλωπες στο πρόσωπο.

«Η άποψη μου είναι εκπεφρασμένη, για μένα ανθρώπινο χέρι έπραξε τη δολοφονία αυτών των παιδιών. Είμαι σίγουρος πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών. Τα επιστημονικά δεδομένα δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, δεν είμαι ειδικός, όμως τα αστυνομικά είναι ανοικτά. Κάνω και μια έκκληση στους παλιούς συναδέλφους μου να πάνε να βρουν το γραφείο τελετών στην Πάτρα και να ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί.

Οι πληροφορίες μου, με επιφύλαξη πάντα, λένε ότι ένα από τα παιδιά που πέθαναν είχε κάποια σημάδια, κάποιους μώλωπες. Ποιος πήγε μετά και ρωτούσε ‘τα φτιάξατε τα σημάδια’; Το φωτογραφίσατε; Ποιος; Αναφέρομαι σε ένα από τα παιδιά, όχι σε αυτό που είχε εκδορές. Όχι στη Μαλένα. Όσοι έφεραν σε εμένα αυτή την πληροφορία, ας πάνε και στο Ανθρωποκτονιών. Είναι μια πληροφορία. Είναι έτσι; Δεν είναι; Για μένα αυτό είναι το έγκλημα του αιώνα. Είναι θέμα τιμής για την αστυνομία να εξιχνιαστεί η υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός επιβεβαίωσε αυτή την πληροφορία και μένει να απαντηθεί ποιος την διακινεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.