Το βίντεο του τρόμου: Οι σοκαριστικοί βομβαρδισμοί στο Παρίσι (Vid)

Το βίντεο του τρόμου: Οι σοκαριστικοί βομβαρδισμοί στο Παρίσι (Vid)

Η Ουκρανία στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα.

Τις τελευταίες 20 περίπου μέρες σύσσωμος ο πλανήτης έχει στραμμένη την προσοχή του στα όσα δραματικά συμβαίνουν στην Ουκρανία, εκεί που μαίνεται ο πόλεμος με καταστροφικές συνέπειες (και, φυσικά, αδιανόητες απώλειες αμάχων) και για τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

Φυσικά, ο μεγάλος φόβος της ανθρωπότητας δεν είναι μόνο τα όσα γίνονται στα πέριξ του Κιέβου. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος κρέμεται σα Δαμόκλειος Σπάθη πάνω από όλη τη γη, με το απευκταίο σενάριο της χρήσης πυρηνικών να, βρίσκεται, δυστυχώς, στο «τραπέζι».

Η ουκρανική Βουλή, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα για την εισβολή στη χώρα τους, χρησιμοποιεί τον Πύργο του Άιφελ και την Πύλη του Βρανδεμβούργου ως τόπους βομβαρδισμών. «Πιστεύετε ότι δεν σας αφορά; Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο μπορεί να είναι ολόκληρη η Ευρώπη», είναι το μήνυμα του σοκαριστικού βίντεο. «Αν πέσουμε εμείς, θα πέσετε κι εσείς» καταλήγει, επαναλαμβάνοντας μια φράση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Στα 45 δευτερόλεπτα που διαρκεί το κλιπ, βλέπουμε την (προφανέστατα ψεύτικη, αλλά ανατριχιαστικά ρεαλιστική) σκηνή με μια τουρίστρια να φωτογραφίζεται στον «πύργο του Άιφελ», όταν ξαφνικά μαχητικά αρχίζουν να βομβαρδίζουν τη γαλλική πρωτεύουσα υπό τις κραυγές τρόμου των πολιτών.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τους «βομβαρδισμούς» στο Παρίσι και το σαφές μήνυμα της ουκρανικής πλευράς:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.