Δίκη Λιγνάδη | Εντοπίστηκαν μηνύματα σε ανήλικα και πoρvογραφικό υλικό στο κινητό του

Δίκη Λιγνάδη | Εντοπίστηκαν μηνύματα σε ανήλικα και πoρvογραφικό υλικό στο κινητό του

Όλα όσα έγιναν στη δικαστική αίθουσα.

Συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Άννα Ζαρντέλη, στο κινητό του ηθοποιού βρέθηκε πορvογραφικό υλικό. Αυτό αφορά, σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος τόσο μηνύματα όσο και φωτογραφίες με ανήλικα.

Ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος μάλιστα είπε ότι προτίθεται να καταθέσει νέα μήνυση για το υλικό που βρέθηκε.

Στα μηνύματα υπάρχουν εκφράσεις ερωτικού περιεχομένου, ενώ σε κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα απεικονίζεται ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης. Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής προκλήθηκε ένταση στην αίθουσα με μία δημοσιογράφο, που σύμφωνα με τον κύριο Κούγια ηχογραφούσε τη διαδικασία.

Η δημοσιογράφος, που ήταν διαπιστευμένη, απάντησε ότι δουλειά της είναι να κρατάει σημειώσεις για όσα συμβαίνουν. Την ίδια ώρα η έδρα κάλεσε τον Αλί για συμπληρωματική κατάθεση.

Ο κύριος Κούγιας επέμεινε σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Άννα Ζαρντέλη, να μάθει την ακριβή διεύθυνσή του στη Βούλα. Αυτό πυροδότησε νέα ένταση μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του δικηγόρου Γιάννη Βλάχου που ζητά να μάθει για ποιον λόγο ο γνωστός ποινικολόγος ζητάει να μάθει αυτά τα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.