Υπόθεση Πάτρας | Η ερώτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς που «χτύπησε καμπανάκι» στον Λαμπρόπουλο (Vid)

Υπόθεση Πάτρας | Η ερώτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς που «χτύπησε καμπανάκι» στον Λαμπρόπουλο (Vid)

Την αποκάλυψη κάνει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Στοιχεία που δε γίνεται να μην προκαλέσουν ερωτήματα και να μη φουντώσουν τις υποψίες της κοινής γνώμης, έφερε στο φως ο δημοσιογράφος του MEGA και των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μέσω της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το πρώτο είναι μια αποκάλυψη για τους δύο γονείς, τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, οι οποίοι ενώ αποθέωναν το νοσοκομείο Ελπίς, όπου πέθανε η Μαλένα το 2019, φέρονται να είχαν απευθυνθεί σε δικηγόρο στην Αθήνα για να κινηθούν νομικά κατά του νοσοκομείου.

«Αντί να στραφούν στο θέμα της ηπατικής ανεπάρκειας, στρέφονται κατά του νοσοκομείου, περιγράφουν αμέλειες, καθυστερήσεις και έχουμε περιγραφές από το εσωτερικό της οικογένειας ότι θα υπήρχαν και οικονομικές απαιτήσεις και το νοσοκομείο θα έκανε συμβιβασμό εξωδικαστικό, κάτι που δεν ίσχυε. Αυτά για ένα νοσοκομείο που ύμνησαν», σχολίασε ο Λαμπρόπουλος.

Το δεύτερο στοιχείο, και ακόμα πιο χαρακτηριστικό, αφορά στη μητέρα η οποία είχε ζητήσει πληροφορίες για το αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, όπου υπέστη το μοιραίο εγκεφαλικό η Τζωρτζίνα και από κει οδηγήθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού:

«Θα υπάρξει κατάθεση νοσηλεύτριας από το Αγλαΐα Κυριακού, όπου κι εκεί ρωτήθηκε νοσηλεύτρια αν υπάρχουν κάμερες στο δωμάτιο. Η ερώτηση ήταν ευθέως και χωρίς να διατυπωθεί κάποιος ισχυρισμός».

Η εν λόγω ερώτηση δεν έγινε μαζί με την εισαγωγή, αλλά υπήρξε μια μεγάλη χρονική απόσταση, αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.