«Και 4ος περίεργος φόνος»: Το πρωτοσέλιδο-φωτιά για την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών που σόκαρε το πανελλήνιο

Υπόθεση Πάτρας | Δημοσιεύτηκε φωτογραφία-σοκ της Τζωρτζίνας γεμάτη μελανιές

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» την δημοσίευσε.

Από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησε αυτή η μεγάλη αστυνομική, ιατρική και ιατροδικαστική έρευνα γύρω από τους τρεις θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, η αντίληψη όλων ήταν πως αυτό που έπαθε η Τζωρτζίνα, αν διαλευκανθεί, θα λύσει το μυστήριο και για τις άλλες δύο περιπτώσεις.

Έτσι, οι ιστολογικές της εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να προσφέρουν στις αρχές τα στοιχεία που χρειάζονται για να στηρίξουν το επικρατέστερο σενάριο που έχουν σχηματίσει και για το οποίο έχουν προς το παρόν ενδείξεις.

Η φωτογραφία με το χέρι της Τζωρτζίνας που είναι γεμάτο μελανιές, σοκάρει, παρά το ότι από καιρό οι γονείς έχουν υποστηρίξει πως αυτές οι μελανιές έγιναν από το καρότσι στο οποίο κινείτο η 9χρονη.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων δήλωσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι!»: «Όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να την εξετάσει άμεσα».

Από την πλευρά του ο κ. Μπουζιάνης, ο ιατροδικαστής της Τζωρτζίνας, εξήγησε:

«Τις επόμενες μέρες κατά τις εκτιμήσεις μας θα έχουν ολοκληρωθεί στο 100% οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Έχουν βρεθεί ουσίες αλλά αυτό πρέπει ακόμα να διευκρινιστεί γιατί το παιδί έπαιρνε φάρμακα. Αυτή τη στιγμή γίνεται συσχετισμός των ουσιών. Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου, τις επόμενες μέρες θα έχουμε. Έχουμε ευρήματα αλλά πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι. Προς το παρόν δεν έχουμε ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.