Ραγδαίες εξελίξεις εντός των προσεχών ωρών στην υπόθεση της Πάτρας μετά το πόρισμα των αρχών

Τέλος στο θρίλερ της Πάτρας | Μέχρι την Τετάρτη οι συλλήψεις

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Εδώ και εβδομάδες η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με χρονική απόσταση τριών ετών.

Οι ερευνητές προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος. Σύμφωνα με όσα έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, του κοριτσιού που έφυγε τελευταίο χρονικά από τη ζωή θα δώσει απαντήσει στο μυστήριο.

Όπως φαίνεται όμως οι Αρχές αρχίζουν και ξετυλίγουν το κουβάρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η αστυνομία έχει καταλήξει σε συμπέρασμα από τις έρευνές της που αυτή τη στιγμή δεν είναι ανακοινώσιμο. Οι περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας, όπως αναφέρει το MEGA, συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου.

Ακόμη, ερευνάται αν και στην περίπτωση της Τζωρτζίνας αιτία θανάτου είναι η ασφυξία. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση στο 9χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη στον οργανισμό του παιδιού έχουν βρεθεί ουσίες. Πλέον διερευνάται αν οι ουσίες αυτές ταιριάζουν ποσοτικά με την αγωγή που λάμβανε η Τζωρτζίνα.

Κάπως έτσι οι Αρχές φαίνεται να έχουν καταλήξει στα συμπεράσματά τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega έρχονται συλλήψεις για την υπόθεση μέχρι την Τετάρτη. Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι πέρα από το πόρισμα του ιατροδικαστή, θα εξεταστούν και οι καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και εργαζόμενης στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.