«Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε»: H σπαρακτική ανάρτηση της θείας των κοριτσιών των Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη (Vid)

«Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε»: H σπαρακτική ανάρτηση της θείας των κοριτσιών των Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη (Vid)

H Δήμητρα Πισπιρίγκου γράφει πως τα τρία νεκρά κοριτσάκια αγαπούν και προστατεύουν την οικογένεια.

Στην εκπομπή TLive προβλήθηκε η νέα ανάρτηση της θείας των τριών κοριτσιών που πέθαναν από αδιευκρίνιστα αίτια στην Πάτρα, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία έλαβε χώρα με αφορμή την επέτειο θανάτου της 6 μηνών Ίριδας.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε μία σπαρακτική ανάρτηση καλεί τα τρία κοριτσάκια να «μιλήσουν» και να προστατεύσουν την οικογένεια, η οποία κατηγορείται από πολλούς πως ευθύνεται για τον θάνατό τους.

«Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ… Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε, ότι… ότι… ότι… Τουλάχιστον εσύ καρδιά μου μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου. Η νονόκα ξέρει ότι και εσύ και οι άλλες δύο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε άδικα από κοντά μας… Κοριτσάρες μου μιλήστε. Εσείς ξέρετε! Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά», έγραψε χαρακτηριστικά η θεία.

Την ίδια ώρα, πάντως, ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, υποστηρίζοντας μάλιστα πως συλλήψεις θα λάβουν χώρα ακόμα και εντός της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.