«Της έκλεισε τα μάτια και επέστρεψε στο κομμωτήριο για βαφή»: Νέες βολές κατά Ρούλας Πισπιρίγκου (Vid)

«Την ψάχναμε στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»: Νέες καταγγελίες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Vid)

«Η Πισπιρίγκου είναι ψυχρή και αδίστακτη...».

Ραγδαίες θα είναι όπως φαίνεται οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας τα επόμενα 24ωρα, με την αστυνομία να ετοιμάζεται να προβεί σε συλλήψεις, δίχως να περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Τζωρτζίνας στις αρχές Μαΐου.

Μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις σε επίπεδο δικαστικό και αστυνομικό, έρχονται διαρκώς στο φως πληροφορίες από τον κοινωνικό περίγυρο της οικογένειας οι οποίες δεν περιποιούν καμία καλή εικόνα στους δύο γονείς, ιδίως στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ο Μάνος μετέφερε τα όργανα της vεκρής Ίριδας»: Ντροπιαστικές αποκαλύψεις Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Όπως τα όσα είπε πρώην φίλη της στο «Live News» χθες και αναπαρήγαγαν σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η συγκεκριμένη κυρία υποστηρίζει πως στην κηδεία της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν σε καφετέρια και έπινε… τον καφέ της και την έψαχναν, ενώ την χαρακτήρισε χειριστική, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, έλεγε πολύ συχνά ότι θα αυτοκτονήσει.

«Άργησε να έρθει στην κηδεία, είχε πάει για καφέ. Την παίρνανε τηλέφωνο να έρθει γιατί είχε έρθει η σορός του παιδιού και αυτή ήταν για καφέ! Αυτό που σου λέω ισχύει… Είχε έρθει η σορός του παιδιού και την έπαιρναν τηλέφωνο και αυτή έλεγε παίρνω καφέ, βέβαια εμείς μάθαμε πως ήταν σε καφέ! Μην ακούς αυτές τις μπούρδες ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει… Με τον Μάνο παντρεύτηκαν το 2015. Δεν είχανε ποτέ καλή – καλή σχέση βρε παιδί μου, πώς να σ’ το πω, αρμονική σχέση. Πολύ χειριστική αυτή, δεν μπορείς να φανταστείς δηλαδή, δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους αυτό! Ψυχρή, αδίστακτη, θρασύτατη! Δεν την ένοιαζε τίποτα.

Πριν ξεκινήσει το θέμα με τη Μαλένα και την λευχαιμία της Μαλένας, πάλι είχαν σκοτωθεί αυτοί και είχε αυτός μπαρκάρει στα καράβια, τον είχε βοηθήσει ο πατριός της Ρούλας να πάει στα καράβια. Είχαν σκοτωθεί τότε. Εκεί γύρω στις αρχές του ’19, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόβλημα της Μαλένας. Είχε πάλι ρήξη το ζευγάρι, ήταν σε διάσταση.

Πάντα είχε αυτή την απειλή (ότι θα αυτοκτονήσει) αλλά και αυτοί που την ξέρανε λίγο καλύτερα, φοβόντουσαν πραγματικά και για θέματα μαγείας! Πίστευε πάρα πολύ στη μαγεία κι αυτή και η μάνα της. Η μάνα της διατυμπάνιζε ότι της έχουν κάνει μάγια οι αδελφές του άντρα της».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.