Υπόθεση Πάτρας | To «σαρδάμ» του Ευαγγελάτου επιβεβαιώνει αυτό που όλοι ξέραμε (Vid)

Υπόθεση Πάτρας | To «σαρδάμ» του Ευαγγελάτου επιβεβαιώνει αυτό που όλοι ξέραμε (Vid)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε άθελά του (;) πολλά στον τηλεοπτικό αέρα.

Το ένα μετά το άλλο έρχονται στο φως τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρας. Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών σε μία ιστορία που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

Από την στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του τρίτου παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα ανθρωποκτονιών. Το γεγονός αυτό έδωσε την αφορμή να κάνουν την εμφάνισή τους δεκάδες σενάρια και εικασίες.

Όπως φαίνεται οι αρχές έχουν δέσει την υπόθεση και ετοιμάζονται εντάλματα σύλληψης.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ένας από τους δημοσιογράφος που παρακολουθούν στενά την υπόθεση. Ο αστυνομικός συντάκτης μέσα από τις αποκαλύψεις του στην εκπομπή «Live news» στο Mega έχει βοηθήσει την κοινή γνώμη να σχηματίσει εικόνα για την υπόθεση.

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου το απόγευμα της Τετάρτης, παρουσιάστηκαν νέα δεδομένα για την υπόθεση της Πάτρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε ένα σαρδάμ που «δείχνει» την έκβαση της ιστορίας.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε για «φόνο της Μαλένας» υπονοώντας ότι το μικρό κορίτσι δολοφονήθηκε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.