Σασμός | To μυστικό της Αργυρώς αποκαλύπτεται και καταρρακώνει τον Αστέρη

Πάτρα: Η αλήθεια για τις τρεις συλλήψεις – Γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα (Vid)

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη λύση του μυστηρίου της Πάτρας. Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα Δασκαλάκη που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών «μιλούν» μέσα από τις εξετάσεις τους και η Αστυνομία φέρεται να είναι πολύ κοντά στο φινάλε.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγα 24ωρα, οι Αρχές έχουν αρχίσει να σχηματίζουν εικόνα για το τι έχει συμβεί. Το γεγονός αυτό, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν δικαιώνει συγκεκριμένα ρεπορτάζ που υποστήριξαν πως χθες το βράδυ εκδόθηκαν τρία εντάλματα σύλληψης που αφορούν σε πρόσωπα που έχουν μπει στο κάδρο των αστυνομικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση.

Μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο κομμάτι των συλλήψεων και δεν αναμένεται να υπάρξει σύντομα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν είναι δυνατόν να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από την στιγμή που ο αρμόδιος ιατροδικαστής, Σωτήρης Μπουζιάνης δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμπεράσματα. Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, τέτοιου είδους δημοσιεύματα δημιουργούν μεγάλη σύγχυση στον κόσμο που παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, θα μπορούσε μεν να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την αστυνομική έρευνα, μόνο με ένα στοιχείο που έδενε πλήρως την υπόθεση δε. Ωστόσο, οι Αρχές δε βιάζονται, αφού είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες δίχως αυτή την στιγμή να έχουν εξαχθεί συμπεράσματα.

Όλα δείχνουν βέβαια ότι θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα. Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις του 9χρονου κοριτσιού θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.