Υπόθεση Πάτρας | Ευρήματα-σοκ από την ιστοπαθολογική εξέταση της μικρής Τζωρτζίνας

Υπόθεση Πάτρας | Ευρήματα-σοκ από την ιστοπαθολογική εξέταση της μικρής Τζωρτζίνας

Η εξέταση που «δείχνει» πολλά.

Πυκνώνει το μυστήριο σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έφερε στο φως τα δεδομένα από την ιστοπαθολογική εξέτασης της Τζωρτζίνας. Το 9χρονο κορίτσι έφυγε τελευταίο χρονικά από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2022.

Το πόρισμα του αρμόδιου ιατροδικαστή, κ. Θεοχάρη συνοδεύεται από πλήθος φωτογραφιών.

Τα συμπεράσματα σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο είναι σημαντικά και δίνουν μία κατεύθυνση στην έρευνα. Όπως τονίστηκε στην εκπομπή «Live news» δε βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου στο 9χρονο παιδί. Ακόμη, στο μικρό κορίτσι δε βρέθηκε καρδιολογικό πρόβλημα.

Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα, ακόμη, εάν μπορεί να προκληθεί αυτό με φράξιμο των καρωτίδων. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, δεν βρέθηκε να υπήρξε πίεση, δεν βρέθηκαν μακροσκοπικά ή μικροσκοπικά ευρήματα που να δικαιολογούν κάτι τέτοιο.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις ουσίες που έχει λάβει η Τζωρτζίνα. Φαίνεται πως ορισμένες ουσίες που είχε λάβει και τις είχαν προκαλέσει θέματα στο ήπαρ και στον πνεύμονα είναι αυτές που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις φαρμακευτικές ουσίες που δίνονταν κανονικά στο παιδί, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σημειώνεται ότι οι γιατροί τόνισαν πως η χορήγησή τους δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον ακαριαίο θάνατό της, ούτε και το περιστατικό που είχε συμβεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Οι ιατροδικαστές λένε πλέον πως κλειδί αποτελούν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.