«Την Κυριακή τελειώνει το παραμύθι»: Νέα «βόμβα» για την υπόθεση της Πάτρας - Ποιοι εμπλέκονται

«Την Κυριακή τελειώνει το παραμύθι»: Νέα «βόμβα» για την υπόθεση της Πάτρας – Ποιοι εμπλέκονται

Κουσουλός εναντίον όλων.

Η παρουσία του Απόστολου Λύτρα, δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης, έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο δηλώσεων με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, την ώρα που η υπόθεση της Πάτρας παραμένει ανοιχτή.

Ο κ. Λύτρας μίλησε ανοιχτά για τις φωτογραφίες της Μαλένας με τις μελανιές που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» που εκδίδει ο Πέτρος Κουσουλός, άφησε μπηχτές και για τον ρεπόρτερ του MEGA, κ. Βασίλη Λαμπρόπουλο, ενώ υποστήριξε πως πάρα πολλοί δημοσιογράφοι επικαλούνται ότι έχουν μιλήσει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και μεταφέρουν δηλώσεις της, ενώ δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως επαφή.

Επιπρόσθετα, ο δικηγόρος της οικογενείας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου τόνισε ότι όσοι έχουν εμφανιστεί να μιλάνε σε εκπομπές ως φίλοι των γονιών ή ως άτομα του περιβάλλοντος τους, είναι ψεύτες και δεν έχουν επίσης καμία σχέση με τους δύο γονείς.

Ο κ. Κουσουλός έδωσε τις δικές του απαντήσεις στον κ. Λύτρα, με τον οποίο εξάλλου είχαν συνομιλήσει στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στις αρχές Μαρτίου, σε πολύ ήρεμο τόνο, με τον δημοσιογράφο τότε να ρωτάει τον δικηγόρο αν θα παραιτηθεί από την υπόθεση εφόσον αποδειχθεί ότι πρόκειται για δολοφονία των τριών κοριτσιών.

Στο Twitter ο Πέτρος Κουσουλός αφήνει σαφείς αιχμές και για την ιατροδικαστή κ. Τσάκωνα, ανέφερε πως υπάρχουν πληροφορίες από το εξωτερικό για τη δουλειά των ιατροδικαστών στις υποθέσεις Ίριδας και Μαλένας και έδωσε υπόσχεση για νέες αποκαλύψεις.

Την ίδια ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλεί με μηνύσεις και αγωγές όσους επιμένουν να την αποκαλούν ή να τη «φωτογραφίζουν» ως δολοφόνο των παιδιών της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.