«Ζω σε έναν άλλο κόσμο»: Η νέα ζωή του Πάνου Μιχαλόπουλου 14 χρόνια μετά την «εξαφάνισή» του

«Ζω σε έναν άλλο κόσμο»: Η νέα ζωή του Πάνου Μιχαλόπουλου 14 χρόνια μετά την «εξαφάνισή» του

Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ηθοποιού.

Σχεδόν 14 χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός δεν ασχολείται πλέον με την υποκριτική και έχει επιλέξει μία ζωή μακριά από την Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Μιχαλόπουλος μένει μόνιμα στην Καλαμάτα όπου και ασχολείται με τη γεωργία. «Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ» ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso».

Σε ερώτηση για το κίνημα #MeToo και τις δίκες των συναδέλφων του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος απάντησε: «Δεν παρακολουθώ τις υποθέσεις αυτές, ούτε ασχολούμαι με όλα όσα γίνονται, ούτε με το #Metoo ούτε με τους συναδέλφους μου. Αυτά ανήκουν σε άλλους όχι σε εμένα».

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Ζω σε έναν άλλο κόσμο πολύ πιο ήρεμο. Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται γύρω μου. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος με τα λίγα και τα απλά της ζωής» υπογράμμισε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Όσον αφορά την απόφασή του να απομακρυνθεί από την Αθήνα και τα φώτα της δημοσιότητας ο ηθοποιός ήταν κατηγορηματικός «Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μία δουλειά. Ως δουλειά είπα ‘τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο κι έτσι έφυγα» σημείωσε αρχικά.

«Ακούω πολλές φορές να λένε ‘είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει’. Όχι, για εμένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μου προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό» κατέληξε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.