Υπόθεση Πάτρας | Νέο στοιχείο-φωτιά για τον θάνατο των τριών παιδιών Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη (Vid)

Στον εισαγγελέα οδηγείται η Ρούλα Πισπιρίγκου – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Μετά τις αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας όπως φαίνεται ήρθε η ώρα του εισαγγελέα.

Όπως αποκάλυψε ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης, στις τοξικολογικές εξετάσεις του μικρού κοριτσιού βρέθηκε κεταμίνη. Πρόκειται για ουσία που ήταν εκτός της φαρμακευτικής αγωγής που λάμβανε η 9χρονη Τζωρτζίνα και χρησιμοποιείται ακόμη και για αναισθησία ζώων.

Μάλιστα προκαλεί ακόμη και θάνατο μέσα σε 15-20 λεπτά.

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. Η μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών από άνδρες της Ασφάλειας.

Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας είναι σημαντικά και όπως φαίνεται θα ρίξουν φως στο μυστήριο που έχει καθηλώσει την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό ορισμένα άτομα θα κληθούν να καταθέσουν στην Αθήνα.

Update: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίας της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και διατάχθηκε η σύλληψή της.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.