Η ψυχρή ατάκα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ που σόκαρε τους αστυνομικούς

Η ψυχρή ατάκα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ που σόκαρε τους αστυνομικούς

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε δεύτερη νύχτα στη ΓΑΔΑ.

Το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η γυναίκα από την Πάτρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεσης της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2022.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις του μικρού κοριτσιού έδειξαν ότι του είχε χορηγηθεί κεταμίνη. Η ποσότητα της ουσίας μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που σύμφωνα με τους ειδικούς θα μπορούσε να σκοτώσει μέχρι και… ελέφαντα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» η 33χρονη κατηγορουμένη ήταν ψυχρή και κυνική. Έχει μάλιστα μεταφερθεί στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ όπου και κρατείται εδώ και κάποιες ώρες.

Μάλιστα, όταν έφτασε στην Ασφάλεια, μία από τις πρώτες κουβέντες που είπε στους αστυνομικούς ήταν «και τώρα τι θα γίνει με εμένα». Αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η ατάκα της αδερφής της λίγο πριν συλληφθεί.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, λίγο πριν η Ρούλα πέσει στα χέρια της αστυνομίας, έλεγε στους δημοσιογράφους «άντε να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτό». Την σχετική αποκάλυψη έκανε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Λίγο πριν συλληφθεί η κατηγορουμένη πλέον, δημοσιογράφοι στην Πάτρα που μιλούσα, μίλησαν με την αδερφή της και τι είπε η αδερφή; Αμάν να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες. Καμία συνείδηση. Δεν υπάρχει συνείδηση. Μιλάνε σαν να λένε ποίημα. Δηλαδή, την ώρα που ακουγόταν, υπήρχε η φήμη για την κεταμίνη, η αδερφή της έλεγε να τελειώνουν όλα για να πάνε για ποτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.