«Δεν αντέχω άλλο!»: H Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή (Vid)

«Δεν αντέχω άλλο!»: H Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή (Vid)

Τι αποκάλυψε για την επικοινωνία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Για πρώτη φορά η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει μέσα από τα κρατητήρια. Η 33χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, σε μία υπόθεση που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τοποθετήθηκε μέσα από τα κρατητήρια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο. Η κατηγορούμενη ανέφερε ότι δεν αντέχει άλλο, ενώ υποστήριξε ότι σε επικοινωνία που είχε με τον Μάνο εκείνος θα υποστηρίξει την κατηγορία εναντίον της.

Πρόσθεσε μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Πισπιρίγκου, ότι θα το κάνει για να «μην μπει στη φυλακή» εκείνος και ο πατέρας του.

«Όχι δεν αντέχω. Δεν έχουν τόσα στοιχεία, έγινε για να γίνει», είπε αρχικά η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή του Star. Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι αστυνομικοί της αναφέρουν ότι δεν έχουν στοιχεία εναντίον της.

Στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη. «Μίλησα και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να βρει δουλειά και να έχει χρήματα να μου δίνει. Ότι θα πει πως δεν γνωρίζω κάτι και θα πρέπει να τα αποδείξετε εσείς» σημείωσε χαρακτηριστικά

Για το αν είναι ικανοποιημένη από αυτά που της είπε ο Μάνος, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Όχι βέβαια. “δεν μπορώ να βγω από το σπίτι” μου είπε και του λέω “έχεις καταλάβει που είμαι;”. “Με διώξανε από τη δουλειά” μου λέει και “εγώ τι να κάνω; Να βάλουν μέσα τον πατέρα μου και εμένα;”»,

Τέλος η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Του είπα να έρθει στην Αθήνα να με δει και μου λέει “πας καλά; Να έρθω να με δουν όλα τα κανάλια;”».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.