«Θα σε καταστρέψω»:  Hχογραφημένες οι απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη (Vid)

«Θα σε καταστρέψω»: Hχογραφημένες οι απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη (Vid)

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας. Το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών νεκρών παιδιών που χάθηκαν μέσα σε τρία χρόνια, για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις του 9χρονου κοριτσιού έδειξαν ότι του είχε χορηγηθεί μεγάλη ποσότητα κεταμίνης. Πρόκειται για ισχυρό αναισθητικό, που χορηγείται ακόμη και σε ζώα, και οδήγησαν στον θάνατο το παιδί.

Η ίδια απολογήθηκε το πρωί της Δευτέρας χωρίς να παραδεχθεί το παραμικρό στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεσή της.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση του Μάνου Δασκαλάκη. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών μέχρι πρότινος ανέφερε ότι στηρίζει τη σύζυγό του, ωστόσο σε νέα δήλωσή του αναφέρθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ως «κατηγορούμενη» δείχνοντας ότι έχει κάνει στροφή 180 μοιρών.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στην εκπομπή «Live news» για την σχέση του ζευγαριού από την Πάτρα. Όπως υποστήριξε η δημοσιογράφος, ο Μάνος έχει στην κατοχή του ηχογραφημένα απειλητικά μηνύματα από τη γυναίκα του.

Πρόσθεσε παράλληλα ότι δε γνωρίζει αν θα τα παραδώσει στις αρχές.  «Τον τελευταίο καιρό που ο ίδιος (σ.σ. ο Μάνος Δασκαλάκης) είχε απομακρυνθεί εντελώς, η γυναίκα του άρχισε να τον απειλεί ότι θα τον καταστρέψει. Έλεγε σε φιλικά πρόσωπα ότι “τον τρομάζει πλέον η συμπεριφορά της” σημείωσε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Γνωρίζω ότι ο Μάνος είχε κρατήσει τα ηχογραφημένα μηνύματα από τη γυναίκα του, τις απειλές και άλλα στοιχεία από τη γυναίκα του, αν τα έχει παραδώσει στις Αρχές δεν το γνωρίζω. Έλεγε όμως “ορίστε τα ντοκουμέντα, η γυναίκα δεν πάει καλά” και έφυγε από το σπίτι του. Η Ρούλα έψαχνε τη φίλη του σε μένα» πρόσθεσε η έμπειρη δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.