Υπόθεση Πάτρας | Ευρήματα-σοκ από την ιστοπαθολογική εξέταση της μικρής Τζωρτζίνας

Το αληθινό πρόσωπο της Πισπιρίγκου: Τρομακτικό ηχητικό ντοκουμέντο να ουρλιάζει σε δημοσιογράφο πριν τη σύλληψή της (Vid)

Πώς είχε αντιδράσει η μάνα στη διαταγή εισαγγελικής έρευνας.

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τηλεφωνική συνομιλία που είχε δημοσιογράφος του ΑLPHA με τη Ρούλα Πισπιρίγκου αρκετό καιρό πριν τη σύλληψη της δεύτερης με την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας με πρόθεση, έφερε στη δημοσιότητα ξανά η εκπομπή «Φως στο τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 8 Απριλίου.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο είχε προβληθεί στις 9/2 στην εκπομπή T-Live του ALPHA ακούγεται για πρώτη φορά η Ρούλα Πισπιρίγκου τόσο πολύ εκτός εαυτού να αντιδράει σε όσα τη ρωτούσε η δημοσιογράφος της εκπομπής. Για πρώτη φορά, η συνήθως ψύχραιμη μητέρα των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, ακούγεται να αντιδράει με ουρλιαχτά και φωνές στην αναγγελία της είδησης της εισαγγελικής έρευνας που είχε διαταχθεί να ξεκινήσει εκείνη την περίοδο.

Η κατηγορούμενη, πλέον, μητέρα ζητάει επίμονα από τη δημοσιογράφο να μάθει το όνομα του εισαγγελέα ο οποίος είχε διατάξει την έρευνα ενώ δε σταματάει εκεί. Όταν ακούει ότι ερευνώνται τα αίτια των τριών θανάτων η ίδια ξεσπάει σε φωνές υποστηρίζοντας ότι ο απινιδωτής της Τζωρτζίνας δε δούλεψε ποτέ και αυτό δεν ήταν δικό της λάθος αλλά των γιατρών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνήθηκε στο ηχητικό ντοκουμέντο ότι έχει οποιαδήποτε ανάμειξη, κατηγόρησε τους πάντες ότι σκοτώνουν και βιάζουν τα παιδιά τους αλλά η ίδια δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων, ενώ παράλληλα ζήτησε όποιος έχει στοιχεία να πάει στη δικαιοσύνη και να αφήσουν την Τζωρτζίνα και την ίδια να ηρεμήσουν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.